PVC vloer appartement

Kan uw huidige appartement wel een opfrisser gebruiken? Of gaat u binnenkort wonen in een appartement dat net is gerenoveerd? In beide gevallen is het leggen van een PVC vloer een goede optie. Gelukkig zijn wij experts in vloerafwerking en kunnen we u zorgvuldig helpen bij het leggen van een PVC vloer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die zo’n vloer u biedt? Lees dan vooral verder en kom meer te weten over onze PVC vloeren!

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom een PVC vloer voor een appartement?

Of u nu over een volledig nieuw of een wat ouder appartement beschikt, een PVC vloer geeft uw woning een compleet nieuwe uitstraling. Een echte houten of betonnen vloer is niet nodig, omdat PVC vloeren er precies hetzelfde uit zien. Het verschil zit in het materiaal, maar dit is niet op te merken. Met een PVC vloer ziet uw appartement er modern uit, en heeft u ook nog eens een slijtvaste en waterbestendige vloer.

Onze PVC vloeren

Onze collectie PVC vloeren bestaat uit de merken mFLOR en Vivafloors. U kunt bij ons kiezen uit verschillende designs, namelijk eiken, naaldhout, Hongaarse punt, visgraat, kastanje en tegels. Dankzij dit brede aanbod kan iedereen kiezen voor een vloerafwerking naar wens. Wilt u graag een beeld bij onze vloeren? Dat kan natuurlijk. Neem snel eens een kijkje in de volledige collectie!

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:

  Neem contact op of bezoek onze showroom!

  Ook is het mogelijk om onze showroom te bezoeken, zodat u onze PVC vloeren in Deventer in het echt kan komen bewonderen. Tijdens uw afspraak helpen we u graag met al uw vragen en kijken we samen welke vloerafwerking bij u en uw appartement past. Voor vragen kunt u ook contact met ons opnemen via mail en telefoon. We kijken er naar uit om van u te horen!

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors