Betonlook PVC Vloer 

Bent u op zoek naar een PVC vloer met een prachtige betonlook? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakmannen van Uwvloerafwerking.nl leveren 100% kwaliteit af. Om een PVC vloer met betonlook te creëren, zullen de PVC tegels zonder v-groef tegen elkaar aan worden gelijmd, wat zal resulteren in een schitterend geheel. Onze PVC tegelvloeren met betonlook hebben een realistische en natuurlijke uitstraling. Het voordeel aan een PVC vloer met betonlook, in plaats van echt beton, is dat het beter tegen vloerverwarming kan. Daarnaast is de vloer makkelijk te onderhouden en werkt het geluiddempend.

9.3
395 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Soorten Betonlook PVC Vloer

Naast planken bieden wij ook PVC tegelvloeren aan. Deze brede tegels worden zonder v-groef tegen elkaar gelijmd waardoor er een prachtige eenheid ontstaat in uw kamer. De tegels zijn niet te onderscheiden van echt beton en geven uw woning daardoor een schitterende authentieke uitstraling. Binnen dit assortiment zijn er een viertal vloeren met elk een eigen stijl. Hieronder vind je een greep uit ons assortiment.

Benieuwd naar onze complete selectie PVC vloeren? Download het assortiment in het formulier onderaan deze pagina.

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:  Pvc Vloer tegels 4.0 - Uwvloerafwerking.nl
  VS1140
  Pvc Vloer tegels - Uwvloerafwerking.nl
  VS1150
  Pvc Vloer tegels 3.0 - Uwvloerafwerking.nl
  VS1160
  Pvc Vloer tegels 2.0 - Uwvloerafwerking.nl
  VS1240
  Tegels
  VF1610
  Betonlook PVC vloer
  VF1630

  Zo is er voor iedere wens een tegelvloer beschikbaar waar u jarenlang van kunt genieten. Op alle vloeren van mFLOR en VivaFloors krijgt u namelijk garantie van 25 jaar.

  Betonlook PVC Vloer leggen

  Als u onze PVC vloeren met betonlook eens in het echt zou willen bekijken, zouden wij u graag willen uitnodigen om eens langs te komen in onze showroom om de PVC vloer in Deventer in het echt te bewonderen. We zouden we het fijn vinden als u hiervoor een afspraak maakt, zodat we ervoor kunnen zorgen dat een van onze medewerkers beschikbaar is om die dag met u mee te kijken en u te adviseren. U kunt een afspraak maken via onze website, of u kunt ons even bellen voor de mogelijkheden.

  Betonlook PVC Vloer leggen kosten

  Weet u nu al zeker dat u een vloer wil laten aanleggen door onze topmannen, maar vraagt u zich nog af of dit wel in uw budget past? Vraag dan een prijsindicatie aan op onze website. Zodra u een prijsindicatie heeft aangevraagd via de website, kunt u deze binnen enkele seconden in uw mailbox verwachten. Wat alvast fijn is om te weten, is dat de prijs altijd inclusief de kwaliteitsproducten van mFLOR en VivaFloors is, inclusief het leggen van de vloer en ook nog eens inclusief voorrijkosten. Wat wilt u nog meer?

  Voor andere vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd bereiken. Dit is telefonisch mogelijk of via het contactformulier op onze website.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors