PU gietvloeren

Een polyurethaan gietvloer wordt ook wel ‘kunststof’ of ‘kunsthars’ gietvloer genoemd. Het kenmerk van deze vloeren is dat ze het ultieme betonlook effect geven, maar met de gemakken van een kunststof vloer. Heeft u vragen over onze PU gietvloeren of speciale wensen? Onze adviseur staat voor u klaar. 

Uw voordelen bij een PU gietvloer:

 • Onderhoudsvriendelijk
 • Naadloze afwerking
 • Flexibel en zacht 

Wilt u meer weten over een PU gietvloer? Lees snel verder!

9.3
395 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat zijn PU gietvloeren?

Een polyurethaan gietvloer (afgekort PU) wordt ook wel ‘kunststof gietvloer’ of ‘kunsthars gietvloer’ genoemd. Deze vloeren geven het ultieme betonlook effect met de gemakken van een kunststof vloer. 

Kenmerken PU gietvloeren

Een PU vloer is een kunststof gietvloer met een naadloze afwerking. Doordat de vloer naadloos is, kan er geen vocht of vuil in de naden van de vloer terechtkomen. Erg onderhoudsvriendelijk dus! Een belangrijk kenmerk is de elasticiteit van dit type vloer. Hierdoor zal uw vloer niet snel scheuren en voelt het zacht en flexibel aan. Tot slot heeft een PU gietvloer een strakke uitstraling en kan deze met verschillende interieurs gecombineerd worden. 

Uw voordelen

 • Onderhoudsvriendelijk;
 • Naadloze afwerking;
 • Waterdicht;
 • Flexibel en zacht;
 • Ruime keus in kleuren.

Bekijk onze volledige Gietvloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Arturo:  PU gietvloeren laten leggen

  Graag gaan onze medewerkers eerst met u in gesprek wanneer u heeft gekozen voor een PU gietvloer. Op deze manier kunnen we uw wensen in kaart brengen en ervoor zorgen dat de materialen en onze vakmensen op de gewenste dagen aanwezig zijn. Het is belangrijk om eerst de gewenste temperatuur te bereiken, voordat onze werknemers kunnen beginnen met het leggen van de vloer. De gewenste omgevingstemperatuur bedraagt 18 graden en de watertemperatuur 25 graden. Wanneer deze temperatuur is bereikt, starten onze werknemers het leggen van de vloer. Dit doen ze graag in uw aanwezigheid zodat u de laatste aanwijzingen kunt geven met betrekking tot de samenstelling van de vloer. Nadat de vloer perfect is gelegd door onze werknemers, zal het nog ongeveer een week duren voordat de vloer droog is en klaar is voor gebruik. Vervolgens leveren we de vloer op en vertrekken we pas wanneer u volledig tevreden bent met het resultaat.

  PU gietvloeren kosten

  Vraagt u zich af wat de kosten zijn voor het leggen van een PU gietvloer in uw woning? Met behulp van onze handige prijsindicatie tool kunt u dit eenvoudig uitrekenen! Binnen 24 krijgt u van ons een mail met daarin een prijsofferte, geheel vrijblijvend!

  Uwvloerafwerking, uw vloerspecialist

  Uwvloerafwerking.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren, onder andere een PU gietvloer. Onze vakmensen komen graag bij u thuis om deze prachtige vloer bij u te leggen. Ze zullen deskundig en duurzaam te werk gaan zodat u nog vele jaren mag genieten van uw PU gietvloer! Daarbij werken wij alleen met materialen van topmerken en kunt u een garantie verwachten op onze vloerafwerking. Neem gerust contact met ons op wanneer u nog vragen heeft met betrekking tot onze vloeren. 

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors