Gietvloeren betonlook

Kies voor een gietvloer met betonlook voor een ruige industriële uitstraling! Deze vloer is ontzettend populair door zijn strakke, minimalistische en moderne uitstraling. Heeft u speciale wensen? Onze adviseur denkt graag met u mee. Bij ons kiest u voor vakmanschap, kwaliteit en flexibiliteit. 

Uw voordelen van een gietvloer met betonlook:

 • Waterbestendig 
 • Slijtvast
 • Duurzaam

Meer weten? Lees snel verder! 

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat zijn gietvloeren betonlook?

Bij gietvloeren betonlook kunt u een ruige industriële uitstraling verwachten, de ultieme betonlook! Dit type vloer is ideaal te combineren met verschillende interieurstijlen wat zal zorgen voor een sfeervol geheel. 

Kenmerken gietvloeren betonlook

De gietvloer betonlook is ontzettend populair door zijn strakke, minimalistische en moderne uitstraling. Dit type vloer heeft de robuuste uitstraling van een betonnen vloer, maar de gemakken van een gietvloer. Deze vloeren zijn uitermate geschikt in een industrieel interieur.

Uw voordelen

 • Praktisch;
 • Waterbestendig;
 • Slijtvast;
 • Vloerverwarming optioneel;
 • Duurzaam;
 • Veerkrachtig door kunststof component.

Bekijk onze volledige Gietvloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Arturo:  Gietvloeren betonlook laten leggen

  Eerst zullen onze medewerkers met u in gesprek gaan wanneer u ervoor kiest om een gietvloer betonlook in uw woning te laten leggen. Hierna regelen we dat alle materialen en onze vakmensen op de gewenste dagen aanwezig zijn. Eerst zal er gekeken worden naar de temperatuur, want de gewenste temperatuur moet bereikt worden om het verhardingsproces van de vloer te bevorderen. De gewenste omgevingstemperatuur is +/- 18 graden en de watertemperatuur 25 graden. Graag beginnen onze werknemers hun werk waar u bij bent zodat u nog de laatste aanwijzingen persoonlijk kan geven. Onze werknemers gaan dan veilig in overalls aan het werk. Nadat de vloer is gelegd, moet deze eerst drogen voordat deze gebruikt kan worden. De droogtijd bedraagt ongeveer een week, hierna zullen wij uw vloer opleveren. Ten slotte verlaten we uw woning wanneer u tevreden bent met het resultaat. 

  Gietvloeren betonlook kosten

  Benieuwd naar de kosten voor het leggen van een gietvloer betonlook in uw woning? Met onze handige prijsindicatie tool kunt u gemakkelijk een prijsofferte aanvragen! Na het invullen van uw gegevens kunt u deze binnen 24 uur in uw mailbox verwachten.

  Uwvloerafwerking, uw vloerspecialist

  Graag komen onze vakmensen van Uwvloerafwerking.nl bij u thuis om de perfecte gietvloer betonlook in uw woning te leggen! Met onze deskundigheid zal het leggen van een gietvloer vlekkeloos verlopen. Daarbij zullen wij gebruik maken van producten van hoogwaardige kwaliteit van topmerken. Wij zullen uw vloer duurzaam leggen zodat u nog vele jaren mag genieten van uw gietvloer en hanteren daarbij een garantie op onze vloerafwerking. Heeft u hier nog vragen over? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom, wanneer u liever eerst een gietvloer in Deventer in het echt wilt bewonderen. 

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors