Gietvloer woonkamer

Een gietvloer laten leggen in uw woonkamer? Onze gietvloeren zorgen voor een warme en moderne uitstraling! Bovendien wordt de vloer deskundig gelegd door onze specialisten, waardoor u hier jarenlang plezier aan gaat beleven. Wij werken immers enkel met topproducten van hoogwaardige kwaliteit. Heeft u speciale wensen? Vraag het aan onze adviseur! 

Voordelen van een gietvloer in de woonkamer:

 • Onderhoudsvriendelijk
 • Hygiënisch
 • Vloerverwarming optioneel 

Wilt u meer weten over een gietvloer in de woonkamer? Lees snel verder!

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom een gietvloer in de woonkamer?

In de woonkamer is een fijne sfeer erg belangrijk. Een gietvloer zorgt voor deze gezellige sfeer, welke er ook nog strak uitziet voor het oog. Daarbij zijn dit soort vloeren ideaal wanneer u graag een tijdloos design wilt voor in uw woonkamer en zijn ze gemakkelijk te combineren met verschillende soorten meubels. Bovendien is een gietvloer erg praktisch vanwege het gemakkelijke onderhoud ervan. Doordat dit type vloeren naadloos wordt afgewerkt, zal dit resulteren in een rustig en strak interieur. Met onze gietvloeren wordt uw woonkamer in een handomdraai een kamer om van weg te dromen!

Soorten gietvloeren

Er bestaan veel verschillende soorten gietvloeren. Bij Uwvloerafwerking.nl werken wij met gietvloer lijnen. Deze lijnen hebben ieder hun eigen karakter. We vertellen u graag meer over de gietvloeren!

Geluiddempende gietvloeren

Woont u in een appartement en wilt u uw onderburen niet teveel lawaai bezorgen wanneer u over uw vloer loopt? Kies dan voor een geluiddempende gietvloer. Door het gebruik van polyurethaanhars is de vloer flexibel en heeft het een geluiddempende kwaliteit.

PU gietvloeren

Een polyurethaan gietvloer wordt ook wel kunststof of kunsthars gietvloer genoemd. De gietvloeren hebben een betonlook effect, met de gemakken van een kunststof vloer.

Wilt u meer weten over onze verschillende soorten gietvloeren? Lees dan verder op onze gietvloeren pagina!

Bekijk onze volledige Gietvloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Arturo:

  Algemene informatie

  Gietvloer laten leggen

  Een gietvloer leggen vergt enige deskundigheid. Bij Uwvloerafwerking.nl hebben wij deze deskundigheid in huis en gaan we graag voor u aan de slag om de perfecte gietvloer bij u te komen leggen.

  Gietvloer kosten

  Door de grote verscheidenheid aan gietvloeren is het lastig te bepalen hoeveel een gietvloer kost. Bent u benieuwd hoeveel een gietvloer leggen in uw woonkamer gaat kosten? U kunt eenvoudig een prijsindicatie aanvragen aan de hand van onze prijsindicatietool. Na het invullen van uw gegevens zal de prijsindicatie binnen 24 uur in uw mailbox verschijnen.

  Neem contact op!

  Graag komen we met u in contact om u te voorzien van een gietvloer die voldoet aan uw wensen. U kunt een afspraak maken in onze showroom mocht u er nog niet helemaal uit zijn welke gietvloerlijn het beste bij u past. In onze showroom kunt u dan een gietvloer in Deventer in het echt bewonderen. Een afspraak maken doet u eenvoudig via onze online planner. Neem gerust contact met ons op wanneer u nog vragen heeft of meer informatie zou willen ontvangen over onze gietvloeren.

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors