Gietvloer vloerverwarming

Een gietvloer laten leggen is een ideale keuze wanneer u dit wilt combineren met vloerverwarming. Een kenmerk van gietvloeren is namelijk dat ze warmte goed geleiden. Daarnaast zijn gietvloeren prettig in het onderhoud, omdat ze dankzij de naadloze afwerking gemakkelijk schoon te maken zijn. U kunt bij Uwvloerafwerking.nl terecht voor alles op het gebied van vloerafwerking, dus ook voor het verzorgen van gietvloer vloerverwarming. Lees meer over welke soorten gietvloeren er zijn of neem direct contact op met een van onze specialisten.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Soorten gietvloeren

Wij bieden verschillende gietvloeren aan die allemaal geschikt zijn om te combineren met vloerverwarming. Door u van tevoren goed in te lezen in de mogelijkheden weet u zeker dat u straks een perfect passende vloer in uw woning heeft liggen. Of u nu de voorkeur heeft voor een gietvloer op basis van cement of bijvoorbeeld een geluiddempende vloer wenst, Uwvloerafwerking.nl zorgt voor het juiste exemplaar en geeft u advies. Hieronder vindt u een greep uit onze vloeren. Meer weten? Bekijk de gietvloeren pagina voor een volledig overzicht! 

Gietvloeren betonlook

Gaat u uw woning industrieel inrichten? Dan past een betonlook gietvloer hier perfect bij! Deze vloer geeft een ruige en robuuste sfeer in uw woning. Een betonlook gietvloer is niet alleen duurzaam en slijtvast, de vloer is ook goed te combineren met vloerverwarming!

PU gietvloeren

PU staat voor polyurethaan. Deze vloeren bevatten kunststof die uit aardolie wordt vervaardigd. Dit zorgt ervoor dat scheuren in de vloer uitblijven. Daarnaast is een PU gietvloer elastisch. Hierdoor kan de vloer het uitzetten dat gebeurt tijdens de verwarming goed opvangen.

Cementgebonden gietvloeren

Een cementgebonden gietvloer (Arturo Concreta) heeft een stoere uitstraling en draagt dus bij aan de industriële look van uw woning. Bovendien gaat de vloer perfect samen met robuuste meubels en materialen. Daarnaast is een cementgebonden gietvloer voor 100% gemaakt van natuurlijke materialen. Tot slot is ook dit type vloer eenvoudig te combineren met vloerverwarming. 

Hoe een gietvloer combineren met vloerverwarming?

Vloerverwarming is zeer geschikt onder een gietvloer dankzij de warmtegeleidende werking van gietvloeren. De vloeren nemen van nature al eenvoudig omgevingswarmte op. Vooral een polyurethaan vloer is geschikt als het gaat om gietvloer vloerverwarming, omdat vloeren bij warmte uitzetten en de elasticiteit van polyurethaan dit goed kan opvangen. Uwvloerafwerking.nl verzorgt graag de gietvloer vloerverwarming voor u, neem dus vooral contact op!

Bekijk onze volledige Gietvloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Arturo:

  Neem contact op!

  Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden als het gaat om gietvloeren en vloerafwerking, dat het fijn kan zijn om de soorten eens in het echt te bekijken. Zo krijgt u een realistisch beeld van het eindresultaat per gietvloer. Dit kan eenvoudig in onze showroom waar u een gietvloer in Deventer in het echt kunt bewonderen. Maak direct een afspraak! Wilt u eerst meer weten over de prijs van onze gietvloeren? Dan kunt u een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen welke u binnen een paar seconden in uw mailbox ontvangt. 

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors