Gietvloer nieuwbouw

Wilt u een strakke vloer voor in uw nieuwbouwwoning? Dan is een gietvloer voor nieuwbouw een goede optie. Gietvloeren staan prachtig in een minimalistisch interieur. Bij Uwvloerafwerking.nl zijn onze vakmensen in staat deze prachtige vloer bij u te leggen waar u nog vele jaren plezier aan gaat beleven!

9.3
395 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning?

Een gietvloer kenmerkt zich door het zichzelf volledig uitvlakken tijdens het aanleggen. Zo hoeft u dus niet zelf de vloer met een machine of hand glad te strijken. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn deze vloeren goed bestand tegen slijtage en vlekken. Ook zijn er veel onderhoudsgemakken verbonden aan gietvloeren. Deze vloeren hebben namelijk een waterdicht oppervlak en zijn gemakkelijk schoon te maken door de naadloze afwerking. Ideaal voor mensen die een allergie hebben voor huisstofmijt of gewoon hun woning gemakkelijk netjes en schoon willen houden. Een gietvloer is geschikt voor elke ruimte in uw nieuwbouw woning en is daarnaast in verschillende kleuren en effecten te verkrijgen. Door het tijdloze karakter van dit type vloer kunt u het gemakkelijk combineren met verschillende meubels.

Soorten gietvloeren

Welk soort gietvloer past bij uw nieuwbouwwoning en uw stijl? Uwvloerafwerking.nl heeft vier verschillende lijnen om u te adviseren welk type vloer het beste bij u past. We geven u hier graag meer informatie over!

Bekijk onze volledige Gietvloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Arturo:  Algemene informatie

  Gietvloer laten leggen

  De vakmensen van Uwvloerafwerking.nl staan klaar om in uw nieuwbouwwoning een gietvloer te leggen. Ze zullen zorgvuldig te werk gaan met oog voor detail, wat zal resulteren in een mooi afgewerkte gietvloer die uw woning verdient!

  Gietvloer kosten

  Wilt u graag een schatting van de kosten voor het leggen van een gietvloer in uw woning? U kunt dit gemakkelijk aanvragen aan de hand van onze prijsindicatietool! Na het invullen van uw gegevens en wensen zal u binnen 24 uur een mail van ons ontvangen met daarin een prijsindicatie.

  Neem contact op!

  Vindt u het nog lastig om te bepalen welke gietvloer lijn passend is voor uw nieuwbouw woning? U bent altijd welkom in onze showroom om een gietvloer in Deventer in het echt te bekijken. Het maken van een afspraak voor onze showroom doet u gemakkelijk via onze online planner. Heeft u verder nog vragen over soorten gietvloeren? U kunt altijd contact met ons opnemen, wij staan graag voor u klaar!

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors