Gietvloer leggen

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen welke een moderne en industriële uitstraling heeft? Dan raden wij u aan om een gietvloer te leggen in uw woning! Uwvloerafwerking.nl heeft jarenlange ervaring met het leggen van dit soort vloeren, waarbij kwaliteit bij ons voorop staat. Onze vakmensen streven naar perfectie en komen graag bij u langs om een gietvloer te leggen naar uw wensen.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom een gietvloer?

Met een gietvloer haalt u de gezellige sfeer in huis, maar behoudt u ook een strakke en rustige uitstraling. Daarbij zijn gietvloeren erg onderhoudsvriendelijk vanwege de naadloze afwerking, handig schoon te houden dus! Ook heeft u de optie om te kiezen voor vloerverwarming. Gietvloeren zijn in verschillende kleuren te bestellen, voor ieder wat wils!

Soorten gietvloeren

Gietvloeren zijn er in verschillende soorten en maten, passend bij de ruimte waar de gietvloer komt te liggen. Bij Uwvloerafwerking.nl maken wij gebruik van hoogwaardige producten van EPI en bieden wij altijd de nieuwste collectie vloeren aan. Aan de hand van verschillende lijnen kunt u beslissen welke stijl het beste bij u past. Bekijk hieronder de verschillende gietvloer lijnen die wij aanbieden.

Bekijk onze volledige Gietvloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Arturo:

  Algemene informatie

  Graag komen onze vakmensen bij u langs om een gietvloer te leggen. Waar u woont is geen probleem, want onze werknemers zijn werkzaam in het hele land. Door jarenlange ervaring en het gebruik van hoogwaardige producten zal er zonder moeite een prachtige gietvloer bij u gelegd worden waar u niks voor hoeft te doen!

  Gietvloer kosten

  De kosten voor het leggen van een gietvloer kunnen erg verschillen. Bent u hier benieuwd naar? U kunt dan eenvoudig via onze website een prijsindicatie aanvragen. Na het invullen van onze handige prijsindicatietool krijgt u binnen 24 uur een mail met daarin de prijsindicatie vermeld.

  Neem contact op!

  Vindt u het lastig te bepalen welke gietvloer bij uw situatie past? Dan kunt u gerust een afspraak maken om een gietvloer in Deventer te bekijken in onze showroom. Onze deskundigen staan u graag te woord om uiteindelijk de perfecte gietvloer bij u te komen leggen waar u jaren plezier van gaat hebben. Voor verdere vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors