Gietvloer kosten

Benieuwd naar de kosten voor het leggen van een gietvloer? Deze kunnen erg verschillen, kijkend naar wat voor soort gietvloer u zou willen en de grootte van het oppervlak. Graag vertellen we u wat meer over de verschillende soorten gietvloeren die Uwvloerafwerking.nl aanbiedt. 

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Soorten gietvloeren

Wij bieden verschillende soorten gietvloeren aan, voor ieder wat wils! Graag vertellen wij in het kort wat over onze soorten gietvloeren.

Wilt u een ruige industriële vloer in uw woning? Dan zijn gietvloeren van betonlook wat voor u! Dit type vloer is gemakkelijk te combineren met verschillende interieur stijlen en zal dan ook een mooie toevoeging zijn voor in uw woning.

Wanneer u in een appartement woont of graag een vloer wilt die zo min mogelijk lawaai maakt wanneer u eroverheen loopt, raden wij een geluiddempende gietvloer aan. Dit type vloer is flexibel en voelt zacht aan de voeten door het gebruik van polyurethaanhars. Daarnaast staat dit type hars bekend om zijn geluidsdempende kwaliteit. 

Epoxy gietvloeren worden voornamelijk gebruikt voor zakelijke doeleinden. Dit type vloer is dan ook erg geschikt voor technische ruimtes zoals een garage. Deze vloer is niet geschikt voor woningen en daarom verschaft Uwvloerafwerking.nl deze vloeren niet.

Een polyurethaan gietvloer (afgekort PU) combineert het ultieme betonlook effect met de gemakken van een kunststof vloer. Dit type vloer wordt dan ook wel een kunststof- of kunsthars gietvloer genoemd.

Een cementgebonden gietvloer heeft een stoere uitstraling en is daarbij gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Dit type vloer past ontzettend goed in een industrieel interieur.

Waarom Uwvloerafwerking.nl?

Bij Uwvloerafwerking.nl bent u gegarandeerd van vakkundige werknemers die eenvoudig een gietvloer in uw woning kunnen leggen. Onze vakmensen gaan zorgvuldig aan het werk zodat u zo lang mogelijk van een prachtige gietvloer kan genieten! Uwvloerafwerking.nl werkt door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt.

Bekijk onze volledige Gietvloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Arturo:

  Neem contact op of bezoek onze showroom!

  Heeft u nog vragen over de soorten gietvloeren of de kosten die hieraan verbonden zitten? Om de kosten te berekenen kunt u gemakkelijk onze handige prijsindicatie tool invullen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een mail sturen met daarin een prijsofferte. Ook kunt u voor verdere vragen contact met ons opnemen, onze vakmensen geven u graag advies bij het maken van de juiste keuze. Tot slot is er een mogelijkheid tot fysiek contact in onze showrooms, hier kunt u onder andere een gietvloer in Deventer van dichtbij zien. Hiervoor kunt u online een afspraak maken.

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors