Gietvloer kleuren

Gaat u een gietvloer laten leggen? Als specialist op het gebied van vloerafwerking weten wij precies hoe dit het beste kan worden aangepakt. Ook kunnen we u alles vertellen over de gietvloer kleuren waar u uit kunt kiezen. Er zijn namelijk veel verschillende looks mogelijk voor uw gietvloer. Op deze pagina kunt u meer lezen over gietvloeren en krijgt u een overzicht van de gietvloer kleuren die Uwvloerafwerking.nl voor u in het assortiment heeft. Wilt u liever eerst een gietvloer in Deventer in het echt bewonderen? Maak dan een afspraak voor onze showroom! 

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom een gietvloer?

Veel van onze klanten zijn enthousiast over het leggen van een gietvloer, omdat dit verschillende voordelen heeft. Dankzij de naadloze aansluiting van gietvloeren zijn ze bijvoorbeeld erg makkelijk schoon te maken en ook is het eenvoudig om gietvloeren met vloerverwarming aan te leggen. Wanneer met de juiste materialen wordt gewerkt, zal uw gietvloer nog langer mooi blijven. Daarom werkt Uwvloerafwerking.nl uitsluitend met producten van hoge kwaliteit. Zo weten we zeker dat we de perfecte gietvloer voor u kunnen realiseren.

Welke gietvloer kleuren zijn er?

Er zijn verschillende soorten gietvloeren om uit te kiezen wanneer u een gietvloer wilt laten leggen. Bij ons kunt u van tevoren precies lezen welke gietvloer kleuren er mogelijk zijn, zodat u een vloer kiest die met zekerheid helemaal binnen uw woning en interieur past.

Een gietvloer betonlook is een populaire keuze onder liefhebbers van een ruige, industriële uitstraling in hun woning. Maar ook met andere interieurstijlen valt deze vloer goed te combineren om extra sfeer aan te brengen in huis. Het voordeel van een gietvloer betonlook is dat de vloer hierbij slijtvast, duurzaam en veerkrachtig is. Ook kunt u met deze vloer prima kiezen voor vloerverwarming.

Heeft u een gehorige woning? Dan zult u waarschijnlijk blij worden van de optie om geluiddempende gietvloeren te laten leggen. Dit type vloer bevat polyurethaanhars en is daardoor extra flexibel en zacht onder de voeten. Het maakt de vloer ook elastisch en zorgt er dus voor dat u zonder te veel lawaai door het huis kunt lopen.

Zoekt u naar de perfecte gietvloer voor een andere plek dan uw eigen woning, bijvoorbeeld voor zakelijke doeleinden? Met een Epoxy gietvloer zit u goed. Deze vloer is stevig, naadloos en speciaal bedoeld voor technische ruimtes of omgevingen zoals een school of een ziekenhuis. Let op! Uwvloerafwerking.nl verschaft deze vloeren niet. 

Een PU gietvloer bevat polyurethaan en staat daarom ook wel bekend als kunststof gietvloer of kunsthars gietvloer. De kunststof in deze vloer wordt vervaardigd uit aardolie en dat zorgt ervoor dat u niet snel scheuren in uw vloer zult zien. De vloer is licht elastisch en kan zonder problemen over een bestaande ondergrond worden aangebracht.

Tot slot kunt u kiezen voor een cementgebonden gietvloer. Deze vloer is gemaakt van 100% natuurlijke materialen en is een uitstekende keuze voor een ruige, industriële inrichting dankzij de robuuste uitstraling. Een bijkomend voordeel is dat vuiltjes of beschadigingen niet snel op zullen vallen met een cementgebonden vloer.

Bekijk onze volledige Gietvloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Arturo:

  Neem contact op!

  Heeft u na het lezen van de informatie toch nog twijfels over gietvloeren of gietvloer kleuren? Schroom niet om contact op te nemen, ook wanneer u een andere vraag heeft over vloerafwerking. U kunt ook direct een afspraak maken voor onze showroom, daar kunt u met al uw vragen terecht bij onze productspecialisten en bovendien krijgt u een realistisch beeld van het eindresultaat per gietvloer. Om meer te weten over de kosten voor gietvloeren kunt u direct een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen.

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors