Gietvloer Deventer

Bent u woonachtig in de omgeving van Deventer en denkt u erover na om een gietvloer te laten leggen? Dan kunnen wij u daarmee van dienst zijn! Wij zijn dé specialist als het gaat om het leggen van vloeren, waaronder gietvloeren, in de omgeving van Deventer. Kwaliteit staat bij ons voorop en wij luisteren graag naar uw wensen. Ons doel is dan ook om met behulp van onze jarenlange ervaring en deskundigheid de perfecte gietvloer af te leveren die past bij u en uw woning.

9.3
395 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom een gietvloer?

Houdt u van een industriële stijl? Dan zou een gietvloer goed in uw woning passen! Op het moment zijn deze vloeren erg populair vanwege de gezellige, maar toch strakke uitstraling. Daarnaast zijn gietvloeren makkelijk te onderhouden. Door de naadloze aansluiting kan er bij dit soort vloeren namelijk geen vuil tussen de voegen belanden. Bovendien kunt u uw gietvloer vormen naar uw wensen. Zo kunt u kiezen tussen verschillende kleuren en is er de mogelijkheid tot vloerverwarming.

Soorten gietvloeren

Er zijn veel verschillende soorten gietvloeren bij ons te vinden in Deventer. Bij Uwvloerafwerking.nl bieden wij u verschillende lijnen aan waaruit u kunt kiezen. Hieronder kunt u meer informatie vinden over onze lijnen.

Bent u op zoek naar een vloer met een stoere basis? Dan zit u bij een cementgebonden gietvloer goed! Deze vloer is gemaakt van 100% natuurlijke materialen en staat prachtig bij een industrieel interieur.

Wanneer u een vloer zoekt voor zakelijke doeleinden raden wij een epoxy gietvloer aan. Dit type vloer is uitermate geschikt voor technische ruimtes. Voor uw woning is deze vloer dus absoluut geen aanrader.

Gietvloeren betonlook hebben een industriële uitstraling, wat voor de ultieme betonlook zorgt! Hierdoor zijn de vloeren ideaal te combineren met verschillende interieurstijlen.

Wilt u meer weten over onze verschillende gietvloeren? Navigeer naar de gietvloeren pagina!

Bekijk onze volledige Gietvloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Arturo:  Gietvloer laten leggen

  De vakmannen van Uwvloerafwerking.nl zijn werkzaam in de omgeving van Deventer om een gietvloer bij u te leggen. Mede door hun jarenlange ervaring en expertise zijn zij in staat om een gietvloer naar uw wensen met nauwkeurigheid aan te leggen in uw woning. Daarnaast wordt er gewerkt met producten van EPI, die bekend staan om hun hoge kwaliteit. Onze vakmannen zullen de gehele afwerking van uw vloer op zich nemen, waardoor u nergens meer naar om hoeft te kijken. Daarbij heeft u garantie op onze vloerafwerking. Graag komen onze vakmannen in de omgeving van Deventer langs om een gietvloer af te leveren waar u nog vele jaren plezier mee zal hebben!

  Kosten Gietvloer Deventer

  Bent u geïnteresseerd in een gietvloer en woont u in de omgeving van Deventer? De kosten die gepaard gaan bij het leggen van een gietvloer kunnen erg verschillen. U kunt eenvoudig de kosten berekenen met behulp van onze handige prijsindicatie tool. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur per mail een prijsindicatie op maat. Op deze manier kunt u inschatten wat de kosten zullen worden voor het leggen van een gietvloer in uw woning.

  Neem gerust contact op!

  Graag verwelkomen we u in onze showroom om u zo aan de perfecte gietvloer te helpen die past bij u en uw woning! Onze specialisten staan graag voor u klaar en kijken ernaar uit om uw wensen in kaart te brengen en de perfecte gietvloer bij u te komen leggen. U bent welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom om de gietvloeren van dichtbij te bekijken. Hiervoor kunt u gemakkelijk een afspraak maken via onze online planner. Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors