Gietvloer betonlook

De industriële look van een gietvloer betonlook is al jarenlang trendy en zeer populair. Deze moderne gietvloer is basic, strak, stijlvol en creëert open ruimtes. Dit type gietvloer bestaat uit kunststof in plaats van echt beton en is vooral te vinden als ondergrond bij bedrijfspanden en woningen. Door de waterdichte materialen is de betonlook vloer onderhoudsarm, gemakkelijk schoon te houden, vochtbestendig en uitermate geschikt voor vloerverwarming. Wij leggen u graag uit waarom u voor een gietvloer betonlook moet gaan.

9.3
395 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom een gietvloer betonlook?

De keuze is gigantisch wanneer u kiest voor een betonlook gietvloer, omdat u deze zelf kan samenstellen. De gietvloer is beschikbaar in elke gewenste kleur en zelfs een combinatie van kleuren behoort tot de mogelijkheden. Hiermee creëren we een speciaal effect. Bovendien wordt een gietvloer betonlook gemaakt van polyurethaan of epoxyhars. De polyurethaan gietvloer is vooral terug te vinden in de moderne woning, en de epoxyhars in zakelijke omgevingen. 

Soorten gietvloeren

Een gietvloer met betonlook is eigenlijk een standaard gietvloer met meerdere kleuren erin verwerkt. We vertellen u graag meer over de verschillende gietvloeren

Een geluiddempende vloer is uiterst geschikt wanneer u in een appartement woont. Over het algemeen gaat het hierbij om een polyurethaan gietvloer. Door het gebruik van polyurethaanhars ontstaan er namelijk elastische eigenschappen, wat een geluiddempend effect veroorzaakt. Tijdens het uitvlakken van de vloer brengt men accenten aan, waardoor er kleurnuances ontstaan zoals bijvoorbeeld een betonlook.

Voor zakelijke doeleinden is een epoxy gietvloer uitermate geschikt. Hierbij kunt u denken aan technische ruimtes, maar kan het ook gelegd worden in verschillende ruimtes in uw woning. Aangezien epoxy gietvloeren gebruikt worden in zakelijke ruimtes, verschaft Uwvloerwerking.nl deze vloeren niet. Daarbij zijn epoxy vloeren ook slechter qua kwaliteit voor uw woning. Kies daarom één van onze andere vloeren.

Een polyurethaan (PU) gietvloer vormt een elastische en ietwat taaie ondergrond. In tegenstelling tot een epoxy gietvloer wordt een PU-gietvloer voornamelijk in woningen toegepast. Een polyurethaan gietvloer biedt het beste van twee werelden: een vloer met de betonlook voorzien van de gemakken van een kunststof vloer.

Een cementgebonden gietvloer heeft een op beton gelijkende look en past hierdoor goed in een modern en sober vormgegeven interieur. Deze vloer kan naadloos over een bestaande (tegel)vloer worden aangebracht en is relatief eenvoudig schoon te maken.

Algemene informatie

Voor welk type gietvloer u ook gaat, het is geen probleem voor de vakmensen van Uwvloerafwerking.nl! Onze werknemers gaan deskundig te werk bij het leggen van de gietvloer in uw woning of bedrijf en gebruiken daarbij de beste materialen van topmerken. Door duurzaam te werken voorkomen we dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest. Daarbij geven we garantie op onze vloerafwerking. Bovendien zijn wij werkzaam in heel Nederland en hebben wij een showroom in Deventer. Maak een afspraak wanneer u liever eerst een gietvloer in Deventer in het echt wilt bewonderen. 

Gietvloer kosten

De kosten van het leggen van een betonlook gietvloer kunt u eenvoudig en vrijblijvend berekenen met behulp van onze prijsindicatie tool. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u binnen 24 uur een mail van ons met daarin een prijsofferte. Toch liever telefonisch contact? U kunt ons bereiken op 0570 57 36 65. U kunt natuurlijk ons ook bereiken via ons contactformulier.

Bekijk onze volledige Gietvloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Arturo:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors