Gietvloer Apeldoorn

Woont u in de omgeving van Apeldoorn en wilt u graag een gietvloer in uw woning laten leggen? Wij staan graag voor u klaar! Onze specialisten bezitten over jarenlange ervaring en deskundigheid waardoor het leggen van een perfecte vloer gemakkelijk zal verlopen. Daarbij hechten wij veel waarde aan kwaliteit, wat terug te zien is in onze kwalitatief hoogwaardige producten. Aan de hand van uw wensen komen we graag bij u in de omgeving van Apeldoorn langs om een gietvloer te leggen waar u nog vele jaren plezier aan zult beleven!

9.3
395 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom een gietvloer?

Een gietvloer is uitermate geschikt wanneer u houdt van een industriële stijl. Deze vloeren combineren een strakke stijl met een gezellige sfeer, wat uw woning zal doen opbloeien. Naast deze stijl zijn gietvloeren ook erg populair vanwege het onderhoudsgemak die u zult ervaren. De vloer is namelijk naadloos aangesloten. Uwvloerafwerking.nl is in staat deze prachtige vloer te leggen, ook in Apeldoorn! U kunt daarbij kiezen tussen verschillende kleuren. Bovendien is vloerverwarming optioneel.

Soorten gietvloeren

Vanwege de verscheidenheid van gietvloeren is het soms lastig om een keuze te maken over welke soort vloer bij uw woning past. Aan de hand van verschillende lijnen kunt u bij Uwvloerafwerking.nl gemakkelijk in één oogopslag bekijken in welk type vloer u zich het beste kan vinden. Hieronder geven wij u meer informatie over onze verschillende soorten gietvloer lijnen.

Dit type gietvloer wordt ook wel ‘leefbeton’ of ‘woonbeton’ genoemd. In plaats van water wordt de vloer gemengd met speciale hars voor een sterke en flexibele kwaliteit. Een beton ciré gietvloer staat daarom ook wel voor een cementgebonden vloer van hoogwaardige kwaliteit.

Bent u op zoek naar een gietvloer met een ruige industriële uitstraling? Dan zijn de gietvloeren betonlook voor u weggelegd! Dit type vloer is perfect te combineren met verschillende interieurstijlen.

Een PU gietvloer (polyurethaan gietvloer) wordt ook wel een kunststof of kunsthars gietvloer genoemd. Deze vloeren hebben een betonlook effect, met de gemakken van een kunststof vloer.

 

Wilt u meer weten over onze verschillende gietvloeren? Lees alles op onze gietvloeren pagina!

Bekijk onze volledige Gietvloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Arturo:  Gietvloer laten leggen

  Onze hardwerkende specialisten zijn werkzaam in heel Nederland, dus ook bij u in de omgeving van Apeldoorn! Zij zijn met hun deskundige blik in staat een gietvloer perfect aan te leggen in uw woning. Het enige wat u hoeft te doen is het kiezen van een soort gietvloer, de rest zullen onze vakmensen regelen! Daarbij heeft u garantie op onze vloerafwerking. Naast de expertise van onze werknemers wordt er gewerkt met producten van EPI, welke hoogwaardige kwalitatieve eigenschappen beschikken. Wanneer kunnen we bij u in Apeldoorn langskomen om een gietvloer te leggen?

  Kosten gietvloer Apeldoorn

  Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden bij Uwvloerafwerking.nl als het gaat om het leggen van een gietvloer? Vanwege de verschillende soorten vloeren kunnen de kosten ook van elkaar verschillen. U kunt een inschatting van de kosten maken aan de hand van onze handige prijsindicatie tool. Na het invullen van de calculator krijgt u van ons binnen 24 uur een prijsindicatie in uw mailbox. Aan de hand van deze prijsindicatie kunt u inschatten wat de kosten zullen gaan worden voor het leggen van een gietvloer bij u thuis.

  Neem gerust contact op!

  We zien u graag in onze showroom waar u onze gietvloeren van dichtbij kunt bekijken om zo het kiezen van een geschikte vloer voor uw woning makkelijker te maken. Ook zijn onze specialisten aanwezig om met u een gesprek aan te gaan en te kijken welke gietvloer perfect aansluit bij uw wensen. Voor een bezoek aan onze showroom kunt u gemakkelijk een afspraak maken via onze online planner. Heeft u verder nog vragen of zou u graag meer informatie willen inwinnen over het leggen van een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord!

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors