Gietvloer aanleggen

Bent u op zoek naar iemand die een gietvloer in uw nieuwbouw- of renovatie woning kan aanleggen? De vakmensen van Uwvloerafwerking.nl staan klaar om dit voor u te regelen! Met onze specialistische kennis in huis zullen wij de gietvloer naar uw wensen afleveren waar u nog vele jaren van zal genieten. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en hebben een showroom in Deventer. Maak een afspraak om een gietvloer in Deventer in het echt te bekijken!

9.3
407 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom een gietvloer aanleggen?

Een gietvloer is ideaal vanwege de naadloze afwerking. Doordat vuil en vocht niet in de naden gaan zitten, is het gemakkelijk de vloer schoon te houden. Daarbij geeft een gietvloer een stoere, maar ook sfeervolle uitstraling welke perfect is voor een nieuwbouw- of renovatie woning. Al met al een vloer met een karakteristieke uitstraling en de gemakken van een kunststofvloer in één!

Onze gietvloeren

U kunt een ruige industriële uitstraling verwachten bij gietvloeren betonlook. Dit type vloer is goed te combineren met verschillende stijlen en zal dit alles tot een sfeervol geheel brengen!

Deze vloer heeft de geluiddempende kwaliteit te danken aan het gebruik van polyurethaanhars. Een geluiddempende gietvloer is ideaal wanneer u in een appartement woont of wanneer u wilt dat uw vloer niet veel lawaai maakt wanneer u eroverheen loopt.

Voor zakelijke doeleinden is een epoxy gietvloer uitermate geschikt. Hierbij kunt u denken aan technische ruimtes, maar kan het ook gelegd worden in verschillende ruimtes in uw woning. Aangezien epoxy gietvloeren gebruikt worden in zakelijke ruimtes, verschaft Uwvloerwerking.nl deze vloeren niet. Daarbij zijn epoxy vloeren ook slechter qua kwaliteit voor uw woning. Kies daarom één van onze andere vloeren.

De ultieme betonlook met daarbij de gemakken van een kunststof vloer, dan praat u over een polyurethaan gietvloer (afgekort PU)!

Doordat een cementgebonden gietvloer gemaakt is van 100% natuurlijke materialen, zal deze vloer prachtig staan in een nieuwbouw- of renovatie woning en geeft daarbij een stoere basis voor de rest van het interieur.

Bekijk onze volledige Gietvloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Arturo:  Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Bent u benieuwd naar de kosten voor het plaatsen van een gietvloer in uw woning? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan met behulp van onze handige prijsindicatie tool! Na het invullen zullen wij u zo spoedig mogelijk een prijsofferte per mail versturen. Heeft u verder nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, onze specialisten gaan graag met u in gesprek!

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors