Geluiddempende vloeren

Een geluiddempende gietvloer is gemaakt van polyurethaanhars, waardoor u niet veel lawaai maakt wanneer u eroverheen loopt. De vloer zal door zijn elasticiteit meebewegen met uw voet, wat een geluiddempend effect heeft. Heeft u speciale wensen? Onze adviseurs staan voor u klaar! Bij ons zijn flexibiliteit, duidelijkheid en vakmanschap gegarandeerd. 

Uw voordelen van een geluiddempende vloer:

 • Zacht aan de voeten
 • Combineren met vloerisolatie mogelijk
 • Naadloze afwerking 

Meer weten over een geluiddempende vloer? Lees snel verder!

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is een geluiddempende vloer?

Woont u in een appartement of wilt u dat uw vloer niet veel lawaai maakt wanneer u eroverheen loopt? Dan zit u goed met een geluiddempende gietvloer. Door het gebruik van polyurethaanhars is de vloer flexibel en zacht aan de voeten. Daarnaast heeft dit type hars een geluiddempende kwaliteit en maakt het de vloer elastisch.

Kenmerken van een geluiddempende vloer

Zoals eerder benoemd heeft het type hars invloed op het geluiddempende effect bij gietvloeren. Polyurethaanhars staat bekend om zijn flexibiliteit waardoor de vloer zacht zal aanvoelen. De vloer zal door zijn elasticiteit meebewegen met uw voet, wat een geluiddempend effect heeft. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld onderburen heeft of gewoon niet houdt van lawaai. Verder zal de vloer minder snel scheuren bij dit soort elastische vloeren en is het de ideale vloer om te combineren met vloerisolatie.

Uw voordelen

 • Geluiddempend effect;
 • Elastische vloer;
 • Combineren met vloerisolatie mogelijk;
 • Onderhoudsgemak;
 • Naadloze afwerking;
 • Waterdicht.

Bekijk onze volledige Gietvloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Arturo:  Geluiddempende vloer laten leggen

  Wanneer u kiest voor een geluiddempende vloer zullen wij eerst met u in gesprek gaan over de uitvoering daarvan. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de juiste materialen en onze werknemers aanwezig zijn op de gewenste dagen. Eerst zal er gekeken worden naar de temperatuur, want dit is belangrijk voor het harden van de vloer nadat deze gelegd is. De gewenste omgevingstemperatuur is ongeveer 18 graden en de watertemperatuur 25 graden. Wanneer dit geregeld is, starten onze werknemers hun werk graag waar u bij bent. Op deze manier kunt u nog de laatste aanwijzingen en wensen doorgeven. Dan begint het echte werk en zullen onze werknemers in overall de geluiddempende gietvloer gaan leggen. Wanneer de klus geklaard is, moet de vloer eerst ongeveer een week drogen voordat u deze kunt betreden. Vervolgens zullen wij de vloer opleveren en zullen wij uw huis pas verlaten wanneer u tevreden bent met het resultaat. 

  Geluiddempende vloer kosten

  Wilt u een geluiddempende vloer laten leggen in uw woning, en bent benieuwd wat het kost? Vul gemakkelijk onze prijsindicatie tool in en binnen 24 uur krijgt u een prijsofferte per mail van ons!

  Uwvloerafwerking, uw vloerspecialist

  Onze vakmensen bij Uwvloerafwerking.nl zijn dankzij hun deskundigheid en jarenlange ervaring dé specialist die een geluidsdempende gietvloer optimaal naar wens kunnen leggen en afwerken. Zij zullen bij u thuis aan de slag gaan met materialen van topmerken. Daarbij kunt u garantie op onze vloerafwerking verwachten en zal het leggen van een gietvloer duurzaam verlopen zodat u er nog jaren plezier aan mag beleven! Heeft u nog vragen over onze gietvloeren? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom! 

  Bereken uw prijsindicatie

  Checklist & 7 tips - Uwvloerafwerking

  Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

  In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:   Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

   Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

   Wij kunnen meer!

   Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   Merken die wij gebruiken
   ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors