Epoxy gietvloeren

Epoxy gietvloeren zijn uitermate geschikt als vloer voor zakelijke doeleinden. Denk hierbij aan technische ruimtes, scholen, ziekenhuizen en kantoren. Deze vloer is makkelijk in gebruik en is geschikt voor zwaardere toepassingen dan reguliere meubels. Wilt u persoonlijk advies of heeft u speciale wensen? Onze adviseur denkt graag met u mee. Bij ons zijn flexibiliteit, duidelijkheid en vakmanschap gegarandeerd. 

De kracht van een epoxy gietvloer:

 • Chemicaliënbestendigheid 
 • Slijtvast
 • Onderhoudsgemak 

Aangezien een epoxy vloer alleen voor zakelijk gebruik is, verschaft uwvloerafwerking deze vloeren niet! Bekijk onze andere gietvloeren voor uw woning. 

9.3
395 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat zijn epoxy gietvloeren?

Wij raden een epoxy gietvloer aan als u wilt gaan voor een vloer voor zakelijke doeleinden. Dit type vloer is uitermate geschikt voor technische ruimtes, maar kan ook gelegd worden in scholen, ziekenhuizen en kantoren. Wilt u een gietvloer voor uw woning? Dan zijn epoxy vloeren niet de uitkomst. Bekijk daarom onze andere gietvloeren

Kenmerken epoxy gietvloeren

Een epoxy gietvloer is makkelijk in gebruik. Daarbij is deze gietvloer uitermate geschikt voor technische ruimtes doordat de vloer een goede chemicaliënbestendigheid heeft en de belastbaarheid geschikt is voor zwaardere toepassingen dan reguliere meubels in bijvoorbeeld een woning. 

Uw voordelen

 • Onderhoudsgemak;
 • Naadloze afwerking;
 • Chemicaliënbestendigheid;
 • Geschikte belastbaarheid zwaardere toepassingen;
 • Slijtvast;
 • Vloerverwarming optioneel.

Bekijk onze volledige Gietvloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Arturo:  Epoxy gietvloeren laten leggen

  Wanneer een epoxy gietvloer wordt gelegd, wordt er over het algemeen eerst met u besproken wat uw mogelijkheden en wensen zijn. Vervolgens wordt er op de vooraf besproken datum aan de gang gegaan. Eerst wordt de omgevingstemperatuur op 18 graden gezet en de watertemperatuur op 25 graden. Dit is belangrijk voor het harden van de vloer. De vloer wordt vervolgens gelegd op een veilige en feilloze manier. Wanneer het leggen klaar is, moet de epoxy vloer vervolgens een week drogen. De vloer wordt daarna opgeleverd en eventueel aangepast tot u tevreden bent.

  Uwvloerafwerking, uw vloerspecialist

  Al leggen wij geen epoxy gietvloeren, leggen wij wel andere vloeren die uitermate geschikt zijn voor uw woning. Daarbij gebruiken wij bij uwvloerafwerking.nl alleen de aller beste materialen en gereedschappen. Op deze manier heeft uw woning de aller beste vloer en kan u daar nog lang van genieten. Heeft u vragen over uw vloer? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom! 

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors