Cementgebonden gietvloeren

Wanneer u kiest voor een cementgebonden gietvloer, kiest u voor een vloer met een stoere basis! Dit vloerproduct is gemaakt van 100% natuurlijke materialen en staat prachtig bij een industrieel interieur. Onze specialisten zorgen er bovendien voor dat de vloer deskundig wordt gegoten. Wilt u meer weten over dit type vloer? Onze adviseur beantwoordt graag al uw vragen. 

De kracht van een cementgebonden gietvloer:

 • Naadloze afwerking
 • Vloerverwarming optioneel
 • Duurzaam 

Meer weten over een cementgeboden gietvloer? Lees verder!

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is een cementgebonden gietvloer?

Voor een vloer met een stoere basis zit u bij een cementgebonden gietvloer goed! Dit type gietvloer is gemaakt van 100% natuurlijke materialen en staat prachtig bij een industrieel interieur. 

Kenmerken

Een cementgebonden gietvloer heeft een stoere uitstraling die perfect samengaat met robuuste meubels en materialen. Naast de industriële stijl, gaat dit type vloer ook goed samen met een landelijke stijl. Dit komt onder andere door het gebruik van natuurlijke materialen. Bovendien wordt er bij dit type vloer gebruik gemaakt van een wat gemêleerde kleur waarin spaanslagen, luchtbelletjes en scheurtjes door de ondergrond zichtbaar blijven. Deze eigenschappen dragen bij en versterken het betonlook effect. Tot slot zal deze vloer meer en meer een ‘geleefde’ uitstraling krijgen, wat resulteert in een stijlvolle industriële vloer.

Uw voordelen

 • Gebruiksvriendelijk;
 • Naadloze afwerking;
 • Vloerverwarming optioneel;
 • Duurzaam;
 • Stoere industriële uitstraling.

Bekijk onze volledige Gietvloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Arturo:  Cementgebonden gietvloer laten leggen

  Wanneer u voor een cementgebonden gietvloer heeft gekozen, zullen we eerst met u in gesprek gaan over de planning van het leggen van deze vloer in uw woning. De eerste stap daarin is het regelen van de materialen en vakmensen op de door u bepaalde dagen. Voordat het leggen van een cementgebonden gietvloer kan beginnen, zullen onze vakmensen eerst de temperatuur regelen zodat de vloer goed kan harden. De gewenste omgevingstemperatuur is ongeveer 18 graden en de watertemperatuur 25 graden. Wanneer deze temperatuur bereikt is, starten onze werknemers hun werk graag waar u bij bent. Op deze manier kunt u persoonlijk nog de laatste aanwijzingen geven. Vervolgens zullen onze werknemers de vloer naar wens leggen waarna deze ongeveer een week moet drogen voordat de vloer gebruikt kan worden. Na deze droogtijd leveren we de vloer op en vertrekken onze werknemers pas wanneer u tevreden bent met het eindresultaat.

  Cementgebonden gietvloer kosten

  De kosten van een cementgebonden gietvloer kunt u gemakkelijk en vrijblijvend berekenen met behulp van onze prijsindicatie tool! Na het invullen van uw gegevens ontvangt u binnen 24 uur een mail van ons met daarin een prijsofferte.

  Uwvloerafwerking, uw vloerspecialist

  Een cementgebonden gietvloer laten leggen: geen probleem voor onze vakmensen bij Uwvloerafwerking.nl! Onze werknemers gaan deskundig te werk bij het leggen van dit type vloer en gebruiken daarbij de beste materialen van topmerken. Door duurzaam te werken voorkomen we dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest en we geven daarbij garantie op onze vloerafwerking. Neem gerust contact met ons op wanneer u nog vragen heeft over onze vloeren! 

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors