Vivafloors PVC vloeren

Met een PVC vloer uit de Vivafloors collectie bent u verzekerd van een vloer die bijna niet van echt te onderscheiden is. Ons assortiment bevat verschillende dessins, waardoor niet alleen de uitstraling van een houten vloer gecreëerd kan worden, maar ook een betonnen look. Maar dan zonder de nadelen ervan! Een Vivafloors PVC vloer geniet juist vele voordelen, waaronder:

 • Duurzaam 
 • Eenvoudig te combineren met vloerverwarming
 • Onderhoudsvriendelijk 

Lees snel verder!

9.3
395 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

 

Vivafloors

Soorten Vivafloors vloeren 

Weet u nog niet precies voor welke PVC vloer u wilt kiezen? Dat is geen probleem! Wij hebben een uitgebreid assortiment met verschillende stijlen. Van een strakke, betonlook vloer tot een warme visgraat PVC vloer. Deze stijlen sluiten perfect aan op hedendaagse trends, met een balans tussen topkwaliteit, levensduur, onderhoudsgemak, prijs en duurzaamheid. 

Bent u benieuwd naar de complete collectie van Vivafloors? Download de brochures!

Eiken PVC Vloer - Uwvloerafwerking.nl
Eiken PVC Vloer
Bekijken
Naaldhout PVC Vloer | 4205
Naaldhout PVC Vloer
Bekijken
Betonlook PVC vloer
PVC Vloer Tegels (Betonlook)
Bekijken
Visgraat PVC Vloer | 6850VS
Visgraat PVC Vloer
Bekijken

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:  Al onze vloeren zijn makkelijk en goedkoop in onderhoud, omdat ze slijtvast en waterbestendig zijn. Hierdoor zijn de vloeren ook kindvriendelijk; ze zijn bestand tegen speelgoed, vallende drinkbekers en stampende peuters. Bovendien is een PVC vloer van Vivafloors geluiddempend. Zoekt u een vloer die niet alleen geschikt is voor de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook voor uw slaapkamer en keuken? Met Vivafloors PVC vloeren kunt u alle kanten op. Alle vloeren zijn Europees gecertificeerd en voldoen aan alle kwaliteitseisen. 

  Over het bedrijf Vivafloors

  Vivafloors is opgericht in het Overijsselse Goor en bestaat al ruim 10 jaar. Inmiddels behoort het merk tot een van de grootste in PVC vloeren in Nederland. Het bedrijf is echt Twents; prettig nuchter en overtuigd van de kwaliteit van haar vloeren.

  Vivafloors PVC vloer laten leggen 

  Wanneer u eruit bent welke PVC vloer van Vivafloors u in uw woning wilt leggen is de volgende stap bepalen of u dit zelf gaat doen of dat u onze specialisten inschakelt. Dankzij de jarenlange ervaring van onze specialisten zijn ze in staat om uw vloer met veel nauwkeurigheid aan te leggen in uw woning. Bovendien hoeft u na het leggen van de vloer hier bijna niet meer naar om te kijken, omdat Vivafloors vloeren lang mee gaan. Tevens ontvangt u te allen tijde garantie op onze vloerafwerking

  Interesse? Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan!

  Heeft u interesse in een PVC vloer van Vivafloors? Dan kunt u via onze calculator gemakkelijk een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen. U ontvangt de indicatie binnen enkele seconden in uw mailbox! Heeft u andere vragen voor onze specialisten? Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom en kom onze PVC vloeren in Deventer bewonderen.

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors