Moduleo PVC vloeren

Op zoek naar een mooie PVC vloer? Misschien is de Moduleo PVC vloer wel wat voor u! Moduleo PVC vloeren zijn kwaliteitsvolle vloeren die geschikt zijn voor iedere ruimte. Lees hier alles over de Moduleo PVC vloeren en welke wij aanbieden.

 

9.2
376 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Over Moduleo

Van onderzoek en testen tot ontwerp en productie, alles gebeurt in België bij Moduleo. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar ook beter voor het milieu. De PVC vloeren van Moduleo kennen nog vele andere voordelen:

 • De vloeren hebben een hyperrealistisch design
 • De vloeren zijn duurzaam
 • De vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming
 • De vloer heeft een veerkrachtige laag waardoor die zacht aanvoelt
 • De vloer reduceert het loop- en doorgangsgeluid tot een minimum
 • De vloeren hebben een beschermende toplaag die slijtage voorkomt, krassen en vlekken beperkt en het dessin beschermt.

Moduleo tropical forrest vloer

Welke Moduleo vloeren heeft Uwnieuwbouwwoning.nl?

Moduleo heeft een ruim assortiment van vloeren. Van houtlook tot betonlook. Er zijn vijftien verschillende hout designs, zeven visgraat designs en negen tegel designs. Alle verschillende designs zijn ook weer in verschillende kleuren te verkrijgen. Download onze brochure om alle vloeren te bekijken of kom de vloeren in het echt bekijken in een van onze showrooms.

Laat uw Moduleo PVC vloer leggen door Uwnieuwbouwwoning.nl

Wanneer u een mooie vloer heeft gevonden raden wij u aan deze te laten leggen door Uwnieuwbouwwoning.nl. Uwnieuwbouwwoning.nl heeft vakmannen met jarenlange ervaring die uw vloer zeer nauwkeurig kunnen leggen. Dankzij de duurzame vloeren van Moduleo hoeft u er na het leggen van de vloer niet meer naar om te kijken. Mocht er toch iets met uw vloer aan de hand zijn, maakt u zich dan geen zorgen, want wij bieden garantie op al onze vloerafwerking.

Moduleo PVC vloeren

Bezoek de showroom!

Bent u benieuwd naar de Moduleo vloeren en zou u ze graag eens in het echt komen bekijken? Kom dan eens langs in een van onze showrooms, onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te helpen. Maak gemakkelijk een afspraak via onze online planner.

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors