mFLOR PVC vloeren

Met een PVC vloer uit onze mFLOR collectie geniet u van een vloer die bijna niet van echt te onderscheiden is! Ons assortiment beschikt over verschillende dessins, van visgraat tot een vloer met een betonlook. Al deze vloeren worden deskundig gelegd door onze specialisten met jarenlange ervaring. Bovendien bent u verzekerd van jarenlange garantie en flexibiliteit wanneer u voor Uwnieuwbouwwoning.nl kiest. Heeft u vragen of specifieke wensen? Onze adviseur staat voor u klaar! 

De voordelen van mFLOR PVC vloeren:

 • Slijtvast 
 • Waterbestendig
 • Onderhoudsvriendelijk 

Meer weten? Lees verder!

9.2
385 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Soorten mFLOR vloeren 

Wanneer u nog niet precies weet voor welke PVC vloer u wilt kiezen bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan vloeren. Van een strakke, betonlook PVC vloer tot een warme visgraat vloer

Bent u benieuwd naar de complete collectie van mFLOR? Download dan de brochure!

Eiken PVC vloer uitgelicht Uwvloerafwerking.nl
Eiken PVC Vloer
Bekijken
Naaldhout
Naaldhout PVC Vloer
Bekijken
Pvc Vloer tegels 4.0 - Uwvloerafwerking.nl
PVC Vloer Tegels (Betonlook)
Bekijken
Visgraat
Visgraat PVC Vloer
Bekijken
Kastanje PVC vloer
Kastanje PVC Vloer
Bekijken
hongaarse punt pvc vloer uwvloerafwerking.nl uitgelicht product
Hongaarse punt PVC Vloer
Bekijken

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:  Alle producten beschikken over een zeer natuurlijke uitstraling die niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden is, met de praktische en comfortabele producteigenschappen van hoge kwaliteit PVC vloeren. Zo zijn de vloeren makkelijk en goedkoop in onderhoud, omdat ze slijtvast en waterbestendig zijn. 

  PVC vloer laten leggen 

  Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit ons brede assortiment zullen onze vakmannen voor u aan de slag gaan met het leggen van de vloer. Dankzij hun jarenlange ervaring zijn ze in staat om uw vloer met veel nauwkeurigheid aan te leggen in uw woning. Bovendien hoeft u na het laten leggen van uw PVC vloer hier niet meer naar om te kijken, omdat mFLOR vloeren lang mee gaan. Is er toch iets aan de hand met uw vloer? Geen paniek! U ontvangt altijd garantie op al onze vloerafwerking.

  mFLOR PVC prijzen

  Bent u benieuwd naar de prijzen van onze mFLOR vloeren? Dan kunt u via onze handige calculator gemakkelijk een prijsindicatie aanvragen, die u binnen enkele seconden in uw mailbox ontvangt. Heeft u andere vragen over een mFLOR PVC vloer? Of wilt u onze PVC vloeren in Deventer liever eerst in het echt bewonderen? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. 

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors