Base beton gietvloeren

Base beton is een handige kant en klare betonstuc die erg geschikt is voor vloeren. Base beton heeft vele voordelen, is in veel verschillende kleuren te verkrijgen en er zijn vier verschillende soorten base beton.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

logo base beton

Wat is base beton en wat zijn de voordelen?

Base beton is niet alleen geschikt voor vloeren, maar ook voor wanden en meubels. Base beton is een kant en klare betonstuc, die zorgt voor een industriële robuuste betonlook. Base beton brengt nog een hoop andere voordelen met zich mee. Zo is base beton:

 • Waterdicht en naadloos
 • Geschikt voor de badkamer en keuken
 • Kan op elke ondergrond
 • Leverbaar in standaard-, RAL- en NCS-kleuren
 • Slijtvast
 • Duurzaam

De kleuren van base beton

Base beton is verkrijgbaar in 64 verschillende kleuren. Om een goede keuze te kunnen maken kunt u de kleuren bij ons in een van onze showrooms bekijken.

Soorten base beton

Er zijn vier verschillende soorten base beton:

 1. Basebeton orginale. Basebeton is een unieke, ijzersterke en waterdichte kant en klare betonstuc. Het kan op alle ondergronden gebruikt worden, is leverbaar in 64 kleuren en bijna iedere RAL kleur en is geschikt in combinatie met vloerverwarming.
 2. Basebeton plus. Basebeton plus is net als basebeton originale een kant en klaar product met een handige één-pot-systeem van Stone Age. Waar u bij reguliere basebeton een laag basa en een laag sensa aanbrengt, brengt u bij basebeton plus twee lagen base beton plus aan.
 3. Basebeton solid. Basebeton solid is voor een extra belastbare vloerafwerking. Basebeton solid is harder dan reguliere basebeton, maar is op dezelfde manier aan te brengen als reguliere basebeton. Basebeton solid is op epoxy basis, dus moet u aan de basa een comp. B toevoegen.
 4. Basebeton xtreme. Basebeton xtreme is voor de industrieel toepasbare vloerafwerking en is dus het meest belastbaar. Basebeton xtreme bevat een basa, sensa en een comp. B. De basebeton xtreme heeft een robuustere uitstraling wat hem perfect maakt voor de horeca of de retail.

beton cire sfeer

Base beton gietvloer laten leggen

Bij uwnieuwbouwwoning.nl zijn we gespecialiseerd in het gieten van vloeren. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en gereedschappen, zodat uw woning een vloer heeft van de hoogste kwaliteit, waar u nog lang van kan genieten. Indien u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar de verschillende kleuren basebeton? Breng dan eens een bezoek aan een van onze showrooms. U kunt gemakkelijk een afspraak voor de showroom inplannen via onze online planner. Onze werknemers helpen u graag.

Bekijk onze volledige Gietvloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

  Wij kunnen meer!

  Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors