Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

De planken van de New York Flooring uitvoeringen zijn smaller dan de reguliere eiken PVC vloeren. Hierdoor geven ze een unieke en mooie uitstraling aan uw kamer. Waar de meeste planken rond de 23 centimeter breed zijn, is het assortiment New York Flooring slechts 7,5 centimeter. Het mooiste voor u is dat de prijs per vierkante meter gelijk is aan de bredere vloeren binnen dit assortiment.

Soorten New York Flooring

Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment New York Flooring of download onze complete collectie onderaan de pagina.

6810NY

6860NY

New York Flooring PVC Vloer leggen

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw PVC vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

New York Flooring leggen kosten

Bent u al overtuigd? Het mooiste voor u is dat de prijs per vierkante meter gelijk is aan de bredere vloeren binnen dit assortiment. Daarnaast beschikt deze vloer, zoals al onze PVC vloeren, over een garantie van 25 jaar! Ontvang de brochure direct per mail of maak een afspraak in onze showroom!

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.