Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Gietvloeren

Wil u graag een woning met een strakke, moderne en industriële uitstraling? Laat dan een gietvloer leggen in uw woning. Deze vloeren werken wij naadloos af en hebben ook nog eens de mogelijkheid tot vloerverwarming. Lees snel verder welke soorten gietvloeren wij in uw woning kunnen leveren. Ook leest u op deze pagina meer over een prijsindicatie voor een prachtige gietvloer.

Soorten

We bieden verschillende gietvloeren waaruit u kunt kiezen. Deze verschillen in kleur van gemengde tot één kleur varianten. Wij hebben onze vloeren opgedeeld in meerdere gietvloer lijnen. Hieronder leest u er meer over. 

Ethnic warmth

De Ethnic warmth gietvloeren geven een prachtige sfeer aan uw woning. De kleuren geven stuk voor stuk een warme uitstraling. Met deze kleuren haalt u vanzelf de sfeer van verre oorden in huis. Bekijk de gietvloer hier.

Industrial cool

Houd u meer van een industriële look? Dan is de Industrial cool lijn misschien meer voor u. Deze gietvloeren laten we expres rauw, waardoor uw woning een prachtige robuuste uitstraling krijgt. Bekijk de gietvloer hier.

Scandinavian clean

Kiest u voor de Scandinavian clean lijn, dan zult u een meer eenvoudige en minimalistische uitstraling creëren in uw woning. Met deze uitstraling zit u altijd goed en weet u zeker dat u voor een tijdloze look gaat. Bekijk de gietvloer hier.

Natural neutrals

De Natural neutrals lijn gebruikt prachtige accenten van aardekleuren. Deze schitterende gietvloeren maken van elke ruimte een aangename oase van rust. Deze lijn staat uit meerdere zachte en lichte kleuren. Bekijk de gietvloer hier.

Gietvloer betonlook

Wanneer u kiest voor een gietvloer in uw woning, dan kiest u voor perfecte naadloze afwerking. Tegelijkertijd geniet u ook van de prachtige betonlook die onze gietvloeren hebben. Want elk van de gietvloeren die wij leggen geven de uitstraling van een echte betonvloer. Dat wilt u toch ook in uw woning? Bekijk de gietvloer hier.

Toepassing

Gietvloeren kunnen wij in iedere ruimte van uw woning verwerken. Onze specialisten kunnen dus uw gehele woning voorzien van een prachtige uitstraling.

Gietvloer woonkamer

Een gietvloer kan uw woonkamer omtoveren tot een schitterende sfeervolle ruimte met een tijdloos design. De naadloze afwerking van gietvloeren creëert rust en een strakke uitstraling. Gietvloeren zijn ook perfect te combineren met allerlei soorten meubelen. Met een gietvloer kunnen wij uw woonkamer helemaal afmaken tot uw echte droomwoonkamer. Bekijk de gietvloer hier.

Gietvloer badkamer

De gietvloeren kunnen voorzien worden van een waterdichte coating. Hierdoor zijn ze dus ook uitermate geschikt voor uw badkamer. Door de naadloze afwerking is een gietvloer gemakkelijk te schoon te houden. Een gietvloer is daarom ideaal om in uw badkamer te laten leggen. Bekijk de gietvloer hier.

Gietvloer nieuwbouw

Zeker voor nieuwbouwwoningen zijn gietvloeren de perfecte keuze. Door het tijdloze design en de onderhoudsvriendelijkheid van onze gietvloeren kunt u nog jarenlang genieten van een perfect afgewerkte vloer. Bekijk de gietvloer hier.

Gietvloer slaapkamer

Uw slaapkamer is wellicht niet de eerste ruimte waar u aan denkt bij een gietvloer. Maar ook voor deze ruimte leent een gietvloer zich geweldig. Omdat onze gietvloeren in allerlei kleuren te leveren zijn, zit er voor elke ruimte wel een prachtige gietvloer tussen. Bekijk de gietvloer hier.

Informatie

Prijsindicatie

Wij bieden u altijd een scherpe prijs op maat. Wilt u weten wat uw perfect afgewerkte nieuwe gietvloer kost? Om dit te berekenen kunt u gebruik maken van onze handige prijscalculator. vul deze in en u ontvangt binnen enkele seconden de op maat gemaakte prijsindicatie in uw mailbox. 

Afspraak showroom

Wilt u eerst nog wat inspiratie opdoen? Dat kan het beste door langs te komen in onze showroom. Hier kunt u met eigen ogen voorbeelden zien en kunnen we u persoonlijk helpen met uw wensen en voorkeur. Plan een afspraak in via dit formulier

Klantervaringen

Andere mensen die u voorgingen hebben mogen meemaken hoe goed onze diensten zijn. Dit blijkt wel uit het gemiddelde cijfer van 9,6 dat onze klanten ons geven. Lees hier alle klantervaringen. 

Gietvloer leggen

Onze vakmannen werken al jaren door het hele land. Dankzij hun ervaring kunnen zij de gietvloeren van Uwvloerafwerking.nl met de juiste deskundigheid en nauwkeurigheid in uw woning leggen. 

Gietvloer aanbrengen

Om het aanbrengen van een gietvloer juist uit te voeren is expertise benodigd. De gehele afwerking voeren wij voor u uit, zodat u zeker weet dat het perfect wordt uitgevoerd. Gietvloeren worden naadloos aangebracht, zodat u er elke dag van kan blijven genieten.

Gietvloer kleuren

De verschillende lijnen van gietvloeren hebben allemaal weer hun eigen kleuren in het aanbod. Bekijk daarom hier de verschillende soorten lijnen om te zien welke kleuren gietvloeren wij in uw woning kunnen leggen.

Gietvloer offerte

Bij Uwvloerafwerking.nl bieden wij altijd offertes op maat aan. Bent u benieuwd wat de kosten voor een gietvloer in uw woning zijn? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan via onze online prijscalculator. Na het invullen ontvangt u automatisch een op maat gemaakte prijsindicatie via de mail. 

Gietvloer vloerverwarming

Denk ook eens na over het toevoegen van vloerverwarming. Bij gietvloeren is het namelijk mogelijk om vloerverwarming toe te voegen. Zo kunt u naast een prachtige uitstraling ook nog eens een heerlijk warme en knusse sfeer creëren met uw gietvloer. 

Gietvloer kosten

Elke woning is anders. Daarom bieden wij onze gietvloeren altijd aan via een op maat gemaakte offerte. Wilt u graag de mogelijkheden en uw wensen met ons bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag om van uw woning uw droomwoning te maken.

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw PVC vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.