Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Het gebruik van PVC vloeren is bij veel nieuwbouwwoningen in opmars. Steeds meer mensen kiezen voor deze kunststof vloeren. Maar is dit soort vloer wel de beste keuze voor elke woning? Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de nadelen en voordelen van een PVC vloer.

Nadelen van een PVC Vloer

De prijs van een PVC Vloer

PVC vloeren zijn helaas niet goedkoop. Om de duurzaamheid van uw vloer te garanderen, zult u voor kwaliteit PVC moeten kiezen en dan zult u al snel 25 euro per vierkante meter voor uw vloer over moeten hebben.

De plaatsing van een PVC vloer

Het leggen van een PVC vloer vraagt om deskundige ervaring. Vooral als een PVC vloer gelijmd wordt, is een perfecte egalisering van de ondergrond van groot belang. In dat geval kunt u beter een specialist in huis halen, wat de kostenpost hoger maakt. Echter, door het inschakelen van een vakman bent u wel verzekerd van een kwalitatief hoogstaande vloer die goed gelegd is en nog tijden mee gaat.

Minimaal contactgeluid van een PVC Vloer

PVC vloeren maken een zeer beperkt contactgeluid. Veel mensen zien dit als een voordeel. Toch zijn er ook mensen die het krakende geluid van een authentieke houten vloer prefereren.

Voordelen van een PVC Vloer

PVC Vloeren natuurlijke uitstraling

De vloeren kunnen voorzien worden van prachtige authentieke dessins en motieven die zichtbaar en voelbaar zijn. Hierdoor heeft u de kwaliteit van PVC, maar de uitstraling van een echte houten of betonnen vloer.

PVC Vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

Een PVC vloer is een goede warmtegeleider waarmee warmte gelijkmatig over de woonruimte wordt verspreid. Extra radiatoren worden dankzij deze vloeren overbodig.

PVC Vloeren zijn makkelijk in onderhoud

Omdat de vloeren uit kunststof bestaan, zijn ze bestand tegen water en de meeste andere vloeistoffen. Daarom zijn ze ook geschikt voor badkamers en keukens. Tevens zijn de vloeren erg makkelijk schoon te houden.

PVC Vloeren zijn slijtvast

PVC vloeren zijn een lange termijn investering, dankzij de hoge slijtvastheid. Niet voor niets worden de vloeren ook in hotels, winkels en kantoren gebruikt.

Aangenaam loopgeluid van de PVC Vloer

Zoals bij de nadelen al genoemd, zorgen PVC vloeren voor een minimaal contactgeluid.

Duurzaamheid van de PVC Vloer

Onze Vivafloors producten voldoen aan erkende kwaliteitsnormen. Hierdoor bent u verzekerd van een milieuvriendelijk product.

Bent u overtuigd van de voordelen van een PVC vloer? Vraag dan een prijsindicatie aan of neem contact op met ons. We bespreken graag de mogelijkheden voor uw woning.

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.4/10 - 44 beoordelingen