Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

We kunnen ons voorstellen dat u graag wat inspiratie op wil doen, voordat u besluit om een bepaalde PVC vloer aan te schaffen. Want wat is er nu eigenlijk allemaal mogelijk op het gebied van PVC vloeren? Gelukkig bieden wij u de mogelijkheid om op twee verschillende manier inspiratie op te doen, zodat u weet wat er mogelijk is en wat u mooi vindt.

Online inspiratie

Online inspiratie op doen is een van de mogelijkheden om bekender te worden te worden met ons aanbod aan PVC vloeren. Op onze website kunt u onze volledige collectie vinden die bestaat uit vier verschillende PVC vloersoorten: Eiken, Naaldhout, Visgraat en Tegels. Deze vijf PVC vloeren hebben ieder een eigen assortiment. Op de pagina’s van de verschillende PVC vloeren kunt u meer lezen over deze vloeren en het assortiment waaruit u de keuze heeft.

Offline inspiratie

Vind u online inspiratie handig, maar heeft u nog wat offline inspiratie nodig om de knoop door te hakken? Dan is onze showroom echt wat voor u. Daar heeft u de mogelijkheid om de verschillende PVC vloeren eens in het echt te bekijken. Dat is toch weer even anders dan een online plaatje. Mocht u interesse hebben om onze PVC vloeren eens live te komen aanschouwen, maak dan eerst even een afspraak. Zo kunnen we rekening houden met uw komst, en u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Wat past beter bij u, online of offline inspiratie? Wat het antwoord ook mag zijn, wij houden beide mogelijkheden voor u open. Heeft u nog vragen over onze PVC vloeren en het assortimenten dat wij aanbieden? Of heeft u een andere vraag of opmerking? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder bij het maken van een keuze die het beste bij u en uw woning past.

Gepubliceerd op 03-05-2019

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.