PVC vloeren inspiratie

We kunnen ons voorstellen dat u graag wat inspiratie op wil doen, voordat u besluit om een bepaalde PVC vloer aan te schaffen. Want wat is er nu eigenlijk allemaal mogelijk op het gebied van PVC vloeren? Gelukkig bieden wij u de mogelijkheid om op twee verschillende manier inspiratie op te doen, zodat u weet wat er mogelijk is en wat u mooi vindt.

9.3
407 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Online inspiratie

Online inspiratie op doen is een van de mogelijkheden om bekender te worden te worden met ons aanbod aan PVC vloeren. Op onze website kunt u onze volledige collectie vinden die bestaat uit vier verschillende PVC vloersoorten: Eiken, Naaldhout, Visgraat en Tegels. Deze vijf PVC vloeren hebben ieder een eigen assortiment. Op de pagina’s van de verschillende PVC vloeren kunt u meer lezen over deze vloeren en het assortiment waaruit u de keuze heeft.

Offline inspiratie

Vind u online inspiratie handig, maar heeft u nog wat offline inspiratie nodig om de knoop door te hakken? Dan is onze showroom echt wat voor u. Daar heeft u de mogelijkheid om de verschillende PVC vloeren eens in het echt te bekijken. Dat is toch weer even anders dan een online plaatje. Mocht u interesse hebben om onze PVC vloeren in Deventer eens live te komen aanschouwen, maak dan eerst even een afspraak. Zo kunnen we rekening houden met uw komst, en u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Wat past beter bij u, online of offline inspiratie? Wat het antwoord ook mag zijn, wij houden beide mogelijkheden voor u open. Heeft u nog vragen over onze PVC vloeren en het assortimenten dat wij aanbieden? Of heeft u een andere vraag of opmerking? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder bij het maken van een keuze die het beste bij u en uw woning past.

Checklist & 7 tips - Uwvloerafwerking

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

  Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:   Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

   Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

   Wij kunnen meer!

   Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   Merken die wij gebruiken
   ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors