PVC vloerbedekking

PVC vloerbedekking is tegenwoordig een populaire keuze. Dat is natuurlijk niet voor niets. Een PVC vloer is weliswaar wat duurder om aan te schaffen dan bijvoorbeeld laminaat, maar dan heb je ook wat. Wij kunnen u, ondanks de kosten, garanderen dat het de investering zeker waard is. Er zitten namelijk veel voordelen aan de keuze voor een PVC vloer. We zullen er een aantal voor u opsommen.

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Allereerst zijn PVC vloeren gemaakt van sterk materiaal, waardoor de vloeren extra lang meegaan. Daarnaast is de vloer geluiddempend, waardoor u geen gekraak zal horen als u erover heen loopt. Een ander voordeel is dat de vloer erg gemakkelijk is in het onderhoud. De vloer is glad en kan tegen water, waardoor PVC vloeren zelfs geschikt zijn voor in uw badkamer. PVC vloeren laten bovendien warmte door, wat de vloeren ook zeer geschikt maakt voor vloerverwarming. Bent u al overtuigd?

PVC collectie

Wij bieden verschillende soorten PVC vloeren aan, aangezien iedereen een andere smaak heeft. Momenteel bestaat onze collectie uit vier verschillende PVC vloeren: Eiken, Naaldhout,  Visgraat en Tegels. Elke soort heeft zijn eigen charme. Op de individuele pagina’s van de PVC vloeren kunt u meer informatie vinden. Weet u al welke PVC vloer u het mooist vindt? Of twijfelt u nog?

Indien u het lastig vindt om te bepalen welk type PVC vloer u graag zou willen in uw woning, kan het erg helpend zijn om langs te komen bij onze showroom en onze PVC vloeren in Deventer in het echt te bewonderen. Daar heeft u namelijk de mogelijkheid om de vloeren in het echt te bekijken. Dat is toch weer anders dan een online plaatje! Is dit wat voor u? Kom dan gerust eens langs. Wel willen we u vragen om van tevoren een afspraak te maken zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Contact

Heeft u nog vragen over onze PVC vloeren? Of zou u graag wat persoonlijk advies willen op het gebied van vloerafwerking? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken maar al te graag met u mee! U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier op de website, of door ons te bellen of mailen.

Checklist & 7 tips - Uwvloerafwerking

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

  Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:   Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

   Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

   Wij kunnen meer!

   Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   Merken die wij gebruiken
   ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors