Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

PVC vloerbedekking is tegenwoordig een populaire keuze. Dat is natuurlijk niet voor niets. Een PVC vloer is weliswaar wat duurder om aan te schaffen dan bijvoorbeeld laminaat, maar dan heb je ook wat. Wij kunnen u, ondanks de kosten, garanderen dat het de investering zeker waard is. Er zitten namelijk veel voordelen aan de keuze voor een PVC vloer. We zullen er een aantal voor u opsommen.

Allereerst zijn PVC vloeren gemaakt van sterk materiaal, waardoor de vloeren extra lang meegaan. Daarnaast is de vloer geluiddempend, waardoor u geen gekraak zal horen als u erover heen loopt. Een ander voordeel is dat de vloer erg gemakkelijk is in het onderhoud. De vloer is glad en kan tegen water, waardoor PVC vloeren zelfs geschikt zijn voor in uw badkamer. PVC vloeren laten bovendien warmte door, wat de vloeren ook zeer geschikt maakt voor vloerverwarming. Bent u al overtuigd?

PVC collectie

Wij bieden verschillende soorten PVC vloeren aan, aangezien iedereen een andere smaak heeft. Momenteel bestaat onze collectie uit vier verschillende PVC vloeren: Eiken, Naaldhout,  Visgraat en Tegels. Elke soort heeft zijn eigen charme. Op de individuele pagina’s van de PVC vloeren kunt u meer informatie vinden. Weet u al welke PVC vloer u het mooist vindt? Of twijfelt u nog?

Indien u het lastig vindt om te bepalen welk type PVC vloer u graag zou willen in uw woning, kan het erg helpend zijn om langs te komen bij onze showroom. Daar heeft u namelijk de mogelijkheid om de vloeren in het echt te bekijken. Dat is toch weer anders dan een online plaatje! Is dit wat voor u? Kom dan gerust eens langs. Wel willen we u vragen om van tevoren een afspraak te maken zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Contact

Heeft u nog vragen over onze PVC vloeren? Of zou u graag wat persoonlijk advies willen op het gebied van vloerafwerking? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken maar al te graag met u mee! U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier op de website, of door ons te bellen of mailen.

Gepubliceerd op 19-04-2019

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 44 beoordelingen