Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

In een nieuwbouwwoning is een PVC vloer nauwelijks nog weg te denken. En dat is logisch, want PVC is een uitermate geschikte materiaalkeuze voor een vloer. Tegenwoordig zijn PVC vloeren vrijwel niet meer te onderscheiden van een echte houten of betonnen vloer.

Hierdoor heeft u alle voordelen van een goed te onderhouden vloer, met daarnaast een prachtige authentieke uitstraling. Meer weten over PVC vloeren, lees dan hieronder verder. Benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden voor uw woning? Vraag dan een prijsindicatie aan of neem contact met ons op.

Vivafloors PVC Vloeren

Wij leveren enkel topkwaliteit PVC vloeren en werken daarom met het merk Vivafloors. De vloeren zijn opgebouwd uit drie soorten lagen: de rug, de bedrukte filmlaag, en een beschermende toplaag.

De rug is de basis van elke PVC vloer. Deze laag zorgt namelijk voor de technische kwaliteit van de vloer. Daarna volgt de tweede laag van een PVC vloer: de filmlaag. Deze laag wordt bedrukt en is van hoogwaardige kwaliteit waardoor de kleuren helder en levendig blijven. Ten slotte wordt de vloer afgewerkt met een toplaag die de vloer beschermt tegen slijtage en andere invloeden van buitenaf. Ons assortiment in het echt bekijken? Bezoek onze showroom!

Voordelen een PVC vloer

Hieronder bespreken we de grootste voordelen van een PVC vloer.

  • De natuurlijke uitstraling van PVC Vloeren

De vloeren kunnen voorzien worden van prachtige authentieke structuren die zowel zichtbaar als voelbaar zijn. Hierdoor heeft u de kwaliteit van PVC, maar de uitstraling van een echte houten of betonnen vloer.

  • PVC Vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

Een PVC vloer is een goede warmtegeleider waarmee warmte gelijkmatig over de woonruimte wordt verspreid.

  • PVC Vloeren zijn vochtbestendig

Omdat de vloeren uit kunststof bestaan, zijn ze bestand tegen water en de meeste andere vloeistoffen. Daarom zijn ze ook geschikt voor badkamers en keukens!

  • De PVC Vloeren zijn Eenvoudig te reinigen

Dankzij de waterbestendigheid zijn de vloeren makkelijk schoon te houden en vergen ze weinig onderhoud.

  • PVC Vloeren hebben en hoge slijtvastheid

Vivafloors vloeren hebben een hoge slijtvastheid. Niet voor niets worden de vloeren ook in hotels, winkels en kantoren gebruikt.

  • Het aangename loopgeluid van PVC Vloeren

In tegenstelling tot bijvoorbeeld laminaat, bieden PVC vloeren een zacht loopgeluid.

  • Duurzaamheid van PVC Vloeren

Onze Vivafloors producten voldoen aan erkende kwaliteitsnormen. Hierdoor bent u verzekerd van een milieuvriendelijk product.

Onze collectie PVC vloeren

Wilt u een beter beeld krijgen van hoe zo’n PVC vloer er uit kan zien? Kijk dan bij onze collectie en laat u verbazen door alle verschillende keuzes. Ook bent u van harte welkom om in onze showroom langs te komen. Onze werknemers helpen u graag de beste keuze maken voor uw woning. Neem contact met ons op om een afspraak te plannen.

ONTVANG EEN PRIJSINDICATIE           BEZOEK ONZE SHOWROOM

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.