Een PVC vloer in combinatie met vloerverwarming

Wilt u de perfecte vloer voor uw woning, die tegelijkertijd het beste uit uw vloerverwarming haalt? Kies dan voor een PVC vloer. Een PVC vloer van Vivafloors zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig door de hele vloer wordt afgegeven. Hierdoor wordt de vloerverwarming in uw woning optimaal benut. Met Vivafloors bent u verzekerd van de beste kwaliteit PVC vloeren. Deze vloeren voorkomen verkleuring, een bekend probleem met vloerverwarming.

9.2
385 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Voordelen van een PVC Vloer en vloerverwarming

Naast de goede combinatie met uw vloerverwarming, beschikt een PVC vloer over andere belangrijke voordelen. We hebben deze hieronder voor u op een rijtje gezet:

 • Niet van het echt te onderscheiden

Vivafloors PVC vloeren maken gebruik van natuurechte dessins en motieven, die nauwelijks te onderscheiden zijn van echt. Hierdoor heeft u alle voordelen van een PVC vloer, met de prachtige looks van een authentieke houten of betonnen vloer.

 • Vochtbestendig

Dankzij het speciale kunststof, zijn PVC vloeren volledig bestand tegen water en andere vloeistoffen. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor badkamers en keukens.

 • Eenvoudig te reinigen

De waterbestendigheid maakt de vloeren ook nog eens onderhoudsarm. Periodiek stofzuigen en dweilen is vaak al genoeg om uw vloer perfect schoon te houden.

 • Hoge slijtvastheid

Onze PVC vloeren van Vivafloors staan bekend om hun hoge slijtvastheid. Hierdoor gaan ze niet alleen veel langer mee, maar worden ze ook veelvuldig ingezet in projectmatige omgevingen zoals kantoren.

 • Geen geluidsoverlast

In tegenstelling tot andere soorten vloeren zoals parket en laminaat ondervindt u met PVC vloeren geen geluidshinder van tikkende schoenen of schuivende stoelen.

 • Duurzaamheid

Mede door de hoge slijtvastheid hebben PVC vloeren een zeer lange levensduur. Daarnaast zijn onze vloeren geschikt voor recycling en kunnen ze dus vaker worden gebruikt. Hierdoor zijn onze vloeren erg duurzaam.

Onze collectie PVC vloeren

Benieuwd naar de uitstraling van een PVC vloer? Bekijk dan onze collectie en laat u verbazen door het grote aanbod. Ook bent u van harte welkom om in onze showroom langs te komen. Onze styliste helpt u graag de beste keuze maken voor uw woning. Neem contact met ons op om een afspraak te plannen.

Checklist & 7 tips - Uwvloerafwerking

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

  Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:   Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

   Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

   Wij kunnen meer!

   Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   Merken die wij gebruiken
   ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors