Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Wilt u de perfecte vloer voor uw woning, die tegelijkertijd het beste uit uw vloerverwarming haalt? Kies dan voor een PVC vloer. Een PVC vloer van Vivafloors zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig door de hele vloer wordt afgegeven. Hierdoor wordt de vloerverwarming in uw woning optimaal benut. Met Vivafloors bent u verzekerd van de beste kwaliteit PVC vloeren. Deze vloeren voorkomen verkleuring, een bekend probleem met vloerverwarming.

Voordelen van een PVC Vloer en vloerverwarming

Naast de goede combinatie met uw vloerverwarming, beschikt een PVC vloer over andere belangrijke voordelen. We hebben deze hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • Niet van het echt te onderscheiden

Vivafloors PVC vloeren maken gebruik van natuurechte dessins en motieven, die nauwelijks te onderscheiden zijn van echt. Hierdoor heeft u alle voordelen van een PVC vloer, met de prachtige looks van een authentieke houten of betonnen vloer.

  • Vochtbestendig

Dankzij het speciale kunststof, zijn PVC vloeren volledig bestand tegen water en andere vloeistoffen. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor badkamers en keukens.

  • Eenvoudig te reinigen

De waterbestendigheid maakt de vloeren ook nog eens onderhoudsarm. Periodiek stofzuigen en dweilen is vaak al genoeg om uw vloer perfect schoon te houden.

  • Hoge slijtvastheid

Onze PVC vloeren van Vivafloors staan bekend om hun hoge slijtvastheid. Hierdoor gaan ze niet alleen veel langer mee, maar worden ze ook veelvuldig ingezet in projectmatige omgevingen zoals kantoren.

  • Geen geluidsoverlast

In tegenstelling tot andere soorten vloeren zoals parket en laminaat ondervindt u met PVC vloeren geen geluidshinder van tikkende schoenen of schuivende stoelen.

  • Duurzaamheid

Mede door de hoge slijtvastheid hebben PVC vloeren een zeer lange levensduur. Daarnaast zijn onze vloeren geschikt voor recycling en kunnen ze dus vaker worden gebruikt. Hierdoor zijn onze vloeren erg duurzaam.

Onze collectie PVC vloeren

Benieuwd naar de uitstraling van een PVC vloer? Bekijk dan onze collectie en laat u verbazen door het grote aanbod. Ook bent u van harte welkom om in onze showroom langs te komen. Onze styliste helpt u graag de beste keuze maken voor uw woning. Neem contact met ons op om een afspraak te plannen.

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.