Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Een PVC vloer en een laminaatvloer verschillen sterk van elkaar. Om de verschillen inzichtelijk te maken hebben wij voor u een duidelijk overzicht gemaakt. Gebleken is dat PVC enkele belangrijke voordelen heeft ten opzichte van een laminaatvloer. Hieronder leest u welke.

PVC Vloer of laminaat: Vloerverwarming

Als uw woning is voorzien van vloerverwarming, haalt u daar het meeste uit met een PVC vloer. PVC is namelijk een goede warmtegeleider, waardoor er geen warmte verloren gaat. Een laminaatvloer moet gebruik maken van een ondervloer en is daarom geen goede combinatie met vloerverwarming.

PVC Vloer of laminaat: Geluidsoverlast

Omdat laminaatvloeren vaak niet worden verlijmd met de ondergrond, ontstaat er een ruimte met lucht onder. Deze ruimte zorgt ervoor dat geluiden, zoals voetstappen of schuivende stoelen, versterkt worden. PVC vloeren worden door ons direct op de ondergrond gelijmd. Hierdoor bestaat er geen ruimte onder de vloer en heeft u aanzienlijk minder kans op geluidsoverlast.

PVC Vloer of laminaat: Materiaal

Doordat PVC vloeren van een speciaal type kunststof worden gemaakt dat erg dun en soepel is, kan het makkelijk bedrukt worden. Hierdoor is het mogelijk om mooie zichtbare en voelbare motieven en structuren in de vloer te verwerken.

PVC Vloer of laminaat: Leggen

Beide vloeren worden vaak middels een kliksysteem gelegd. Het voordeel aan een PVC vloer is, dat het niet gezaagd hoeft te worden. PVC is eenvoudig bij te snijden met behulp van een stanleymes of schaar.

Benieuwd naar de verschillende soorten PVC vloeren die wij leveren? Bekijk dan onze collecte en doe inspiratie op voor een nieuwe vloer in uw woning. Weet u al wat u wilt? Vraag dan een prijsindicatie aan of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.