PVC laminaat

Overweegt u om laminaat te laten leggen in uw (nieuwbouw)woning? Maar vindt u het ook belangrijk dat uw vloer gemakkelijk te onderhouden is? Dan is PVC laminaat wellicht wat voor u. PVC laminaat is niet te onderscheiden van ‘echt’ laminaat, waardoor u de voordelen heeft van een PVC vloer en de uitstraling van laminaat. Op deze pagina wordt verder ingegaan op de verschillen tussen PVC laminaat en ‘echt’ laminaat en wat de voordelen zijn van de verschillende vloerafwerkingen.

9.3
395 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Showroom

Onze collectie bestaat uit verschillende soorten PVC laminaat, zodat er voor iedereen wat bij zit wat past bij zijn/haar woning en/of smaak. De volledige collectie is hier te bekijken. Aangezien men het soms lastig vindt om een keuze te maken uit onze verschillende vloerafwerkingen, bieden wij de mogelijkheid om langs te komen bij onze showroom. Daar kunt u ons assortiment ook rustig eens in het echt bekijken.

Heeft u interesse om langs te komen bij onze showroom om onze PVC vloeren in Deventer in het echt te bewonderen? Maak dan snel een afspraak via onze website. U dient een afspraak te maken voordat u langskomt, zodat wij rekening kunnen houden met uw komst. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat een van onze medewerkers alle tijd heeft om uw vragen te beantwoorden, met u mee te kijken en u te adviseren waar nodig. Wie weet tot snel!

Kosten PVC laminaat

Indien u interesse heeft, kunnen we ons ook voorstellen dat u interesse heeft in de kosten die dit met zich meebrengt. Althans, het is prettig om te weten wat de kosten zijn voordat u besluit om over te gaan op de aanschaf van het PVC laminaat. Gelukkig hebben wij daar wat op bedacht: een prijsindicatietool. Nadat u enkele vragen heeft beantwoord over uw woning, ontvangt u binnen enkele minuten per mail een op maat gemaakte offerte met daarin de kosten van het PVC laminaat voor uw woning.

Neem gerust contact met ons op als u nog vragen over onze diensten, de showroom, of iets anders op het gebied van vloerafwerking. Wij helpen u graag verder.

Checklist & 7 tips - Uwvloerafwerking

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

  Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:   Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

   Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

   Wij kunnen meer!

   Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   Merken die wij gebruiken
   ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors