Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Overweegt u om laminaat te laten leggen in uw (nieuwbouw)woning? Maar vindt u het ook belangrijk dat uw vloer gemakkelijk te onderhouden is? Dan is PVC laminaat wellicht wat voor u. PVC laminaat is niet te onderscheiden van ‘echt’ laminaat, waardoor u de voordelen heeft van een PVC vloer en de uitstraling van laminaat. Op deze pagina wordt verder ingegaan op de verschillen tussen PVC laminaat en ‘echt’ laminaat en wat de voordelen zijn van de verschillende vloerafwerkingen.

Showroom

Onze collectie bestaat uit verschillende soorten PVC laminaat, zodat er voor iedereen wat bij zit wat past bij zijn/haar woning en/of smaak. De volledige collectie is hier te bekijken. Aangezien men het soms lastig vindt om een keuze te maken uit onze verschillende vloerafwerkingen, bieden wij de mogelijkheid om langs te komen bij onze showroom. Daar kunt u ons assortiment ook rustig eens in het echt bekijken.

Heeft u interesse om langs te komen bij onze showroom om ons assortiment in het echt te bewonderen? Maak dan snel een afspraak via onze website. U dient een afspraak te maken voordat u langskomt, zodat wij rekening kunnen houden met uw komst. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat een van onze medewerkers alle tijd heeft om uw vragen te beantwoorden, met u mee te kijken en u te adviseren waar nodig. Wie weet tot snel!

Kosten PVC laminaat

Indien u interesse heeft, kunnen we ons ook voorstellen dat u interesse heeft in de kosten die dit met zich meebrengt. Althans, het is prettig om te weten wat de kosten zijn voordat u besluit om over te gaan op de aanschaf van het PVC laminaat. Gelukkig hebben wij daar wat op bedacht: een prijsindicatietool. Nadat u enkele vragen heeft beantwoord over uw woning, ontvangt u binnen enkele minuten per mail een op maat gemaakte offerte met daarin de kosten van het PVC laminaat voor uw woning.

Neem gerust contact met ons op als u nog vragen over onze diensten, de showroom, of iets anders op het gebied van vloerafwerking. Wij helpen u graag verder.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.