Onderhoud PVC vloer

Zoals u wellicht al hebt gelezen op onze pagina over de voor- en nadelen van PVC vloeren, is een PVC vloer erg makkelijk in het onderhoud. De vloeren zijn immers gemaakt van kunststof. Hierdoor kunnen ze tegen water en de meeste andere vloeistoffen. Door deze waterbestendigheid is een PVC vloer dus ook geschikt voor in je badkamer of keuken.

9.3
395 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut aangevraagd!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Voor de dagelijkse schoonmaak van uw PVC vloer raden wij aan om uw vloer te vegen met een zachte borstel of om uw vloer te stofzuigen. Voor de grondige schoonmaak kunt u uw vloer dweilen. Dit kunt u doen met water, of met water in combinatie met een schoonmaakmiddel. Een verdunde allesreiniger is vaak geschikt hiervoor. Ook zijn er schoonmaakmiddelen die speciaal ontwikkeld zijn voor PVC vloeren. Indien u voor deze laatste optie gaat, is het verstandig om de leverancier van uw PVC vloer te vragen welke middelen hiervoor geschikt zijn. Zo weet u zeker dat uw vloer in een zo mooi mogelijke staat blijft!

Showroom PVC vloer

Klinkt het u als muziek in de oren; zo’n stijlvolle vloer die ook nog eens gemakkelijk schoon te houden is? Daar kunnen wij ons wat bij voorstellen. Waar we ons ook wat bij voor kunnen stellen, is het feit dat u niet goed weet welke PVC vloer u nou eigenlijk zou willen. Er is immers zo veel mogelijk! Gelukkig hebben wij daar een oplossing op bedacht: een showroom! In onze showroom kunt u de verschillende PVC vloeren in Deventer in het echt bekijken.

Mocht u interesse hebt om langs te komen bij onze showroom, dan zouden we u willen vragen om eerst een afspraak te maken. We willen er immers zeker van zijn dat we alle tijd hebben om u te adviseren en om uw vragen te beantwoorden. U kunt hier een afspraak maken. Zien we u binnenkort in onze showroom?

Indien u vragen heeft over het onderhoud van uw PVC vloer, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook voor andere vragen op het gebied van vloerafwerking kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag waar nodig!

Checklist & 7 tips - Uwvloerafwerking

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Uw project in 4 stappen

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan voor uw project of klus. De indicatie zullen wij voor u toelichten.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle werkzaamheden die we voor
  u zullen verrichten.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  We werken met kwaliteit
  producten en onze vakmensen
  hebben jarenlange ervaring in de afbouw van woningen.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  Door onze kwalitatieve producten en deskundigheid heeft u jarenlang plezier van uw woning.

  Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

  Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:   Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

   Persoonlijk advies van Team Uwvloerafwerking

   Wij kunnen meer!

   Ons moederbedrijf Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag verder! Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   Merken die wij gebruiken
   ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo Vivafloors