Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Zoals u wellicht al hebt gelezen op onze pagina over de voor- en nadelen van PVC vloeren, is een PVC vloer erg makkelijk in het onderhoud. De vloeren zijn immers gemaakt van kunststof. Hierdoor kunnen ze tegen water en de meeste andere vloeistoffen. Door deze waterbestendigheid is een PVC vloer dus ook geschikt voor in je badkamer of keuken.

Voor de dagelijkse schoonmaak van uw PVC vloer raden wij aan om uw vloer te vegen met een zachte borstel of om uw vloer te stofzuigen. Voor de grondige schoonmaak kunt u uw vloer dweilen. Dit kunt u doen met water, of met water in combinatie met een schoonmaakmiddel. Een verdunde allesreiniger is vaak geschikt hiervoor. Ook zijn er schoonmaakmiddelen die speciaal ontwikkeld zijn voor PVC vloeren. Indien u voor deze laatste optie gaat, is het verstandig om de leverancier van uw PVC vloer te vragen welke middelen hiervoor geschikt zijn. Zo weet u zeker dat uw vloer in een zo mooi mogelijke staat blijft!

Showroom PVC vloer

Klinkt het u als muziek in de oren; zo’n stijlvolle vloer die ook nog eens gemakkelijk schoon te houden is? Daar kunnen wij ons wat bij voorstellen. Waar we ons ook wat bij voor kunnen stellen, is het feit dat u niet goed weet welke PVC vloer u nou eigenlijk zou willen. Er is immers zo veel mogelijk! Gelukkig hebben wij daar een oplossing op bedacht: een showroom! In onze showroom kunt u de verschillende PVC vloeren in het echt bekijken.

Mocht u interesse hebt om langs te komen bij onze showroom, dan zouden we u willen vragen om eerst een afspraak te maken. We willen er immers zeker van zijn dat we alle tijd hebben om u te adviseren en om uw vragen te beantwoorden. U kunt hier een afspraak maken. Zien we u binnenkort in onze showroom?

Indien u vragen heeft over het onderhoud van uw PVC vloer, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook voor andere vragen op het gebied van vloerafwerking kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag waar nodig!

Gepubliceerd op 10-05-2019

Waarom bij Uwvloerafwerking.nl?

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste materialen van topmerken.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren voorkomt u dat uw vloer na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Garantie

Wij zijn alleen tevreden met het allerbeste. U krijgt garantie op onze vloerafwerking.

Onze diensten

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van nieuwbouwwoningen. Door diverse werkzaamheden, zoals het leggen van een PVC vloer, behangen en sauzen van wanden en stukadoren van de plafonds, door één partij te laten uitvoeren profiteert u van fikse kortingen.

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.